На Київщині «Батьківщина» зафіксувала факти підкупу виборців та спробу винести виборчі бюлетені - «Экономика» » «Новости Дня»
Owen
Опубликовано: 18:12, 31 марта 2019
Украина / Экономика / Финансы

На Київщині «Батьківщина» зафіксувала факти підкупу виборців та спробу винести виборчі бюлетені - «Экономика»

У Боярці на Київщині зафіксовано факти підкупу виборців представниками кандидата на пост Президента України Петра Порошенка. Про це повідомляє прес-служба обласного партосередку ВО «Батьківщина». ...
На Київщині «Батьківщина» зафіксувала факти підкупу виборців та спробу винести виборчі бюлетені - «Экономика»
На Київщині «Батьківщина» зафіксувала факти підкупу виборців та спробу винести виборчі бюлетені - «Экономика»

У Боярці на Київщині зафіксовано факти підкупу виборців представниками кандидата на пост Президента України Петра Порошенка.


Про це повідомляє прес-служба обласного партосередку ВО «Батьківщина».


«Люди гуртувалися десятками неподалік від виборчих дільниць, вони відмічалися у списках та йшли голосувати. Особа, яка відмічала виборців, ідентифікована: вона виявилася десятником сітки Порошенка», - розповів спостерігачам від «Батьківщини» свідок події.


Партійці склали акт про порушення вимог Закону України «Про вибори Президента України» та викликали поліцію. Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність у вигляді обмеження волі до двох років.


У Вишгороді зафіксовано спробу винести виборчі бюлетені методом «каруселей». Це технологія, коли виносяться виборчі бюлетені, а згодом їх вкидають інші виборці за певного кандидата.


«За показаннями громадянина, що виносив бюлетень, до нього підійшли двоє людей і запропонували 800 гривень за умови, якщо він винесе бюлетень для голосування», - зазначив спостерігач від «Батьківщини» у Вишгороді.


За цим фактом складено акт про порушення виборчого законодавства. На місці працює поліція.


Окрім того, у Боярці та Ірпені роздають кульки та інформаційні флаєри від колишнього мера Ірпеня Володимира Карплюка, засновника політсили « Нові обличчя». У рекламці просять виборців підтримати чинного президента Петра Порошенка. Про це представникам «Батьківщини» повідомили очевидці.


«Ми викликали поліцію, а також склали відповідний акт про виявлення порушення», - зауважили спостерігачі від «Батьківщини» у Київській області.


За такі дії передбачено адміністративну відповідальність за статтею 212 Кодексу України про адміністративні правопорушення у вигляді штрафу від 30 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 510 до 1360 гривень).


ba.org.ua



...

У Боярці на Київщині зафіксовано факти підкупу виборців представниками кандидата на пост Президента України Петра Порошенка. Про це повідомляє прес-служба обласного партосередку ВО «Батьківщина». «Люди гуртувалися десятками неподалік від виборчих дільниць, вони відмічалися у списках та йшли голосувати. Особа, яка відмічала виборців, ідентифікована: вона виявилася десятником сітки Порошенка», - розповів спостерігачам від «Батьківщини» свідок події. Партійці склали акт про порушення вимог Закону України «Про вибори Президента України» та викликали поліцію. Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність у вигляді обмеження волі до двох років. У Вишгороді зафіксовано спробу винести виборчі бюлетені методом «каруселей». Це технологія, коли виносяться виборчі бюлетені, а згодом їх вкидають інші виборці за певного кандидата. «За показаннями громадянина, що виносив бюлетень, до нього підійшли двоє людей і запропонували 800 гривень за умови, якщо він винесе бюлетень для голосування», - зазначив спостерігач від «Батьківщини» у Вишгороді. За цим фактом складено акт про порушення виборчого законодавства. На місці працює поліція. Окрім того, у Боярці та Ірпені роздають кульки та інформаційні флаєри від колишнього мера Ірпеня Володимира Карплюка, засновника політсили « Нові обличчя». У рекламці просять виборців підтримати чинного президента Петра Порошенка. Про це представникам «Батьківщини» повідомили очевидці. «Ми викликали поліцію, а також склали відповідний акт про виявлення порушення», - зауважили спостерігачі від «Батьківщини» у Київській області. За такі дії передбачено адміністративну відповідальність за статтею 212 Кодексу України про адміністративні правопорушення у вигляді штрафу від 30 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 510 до 1360 гривень). ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика