Альона Шкрум розказала, як за один день депутати БПП намагаються вирішити усі питання, які роками вони ж блокували - «Экономика» » «Новости Дня»
Татьяна
Опубликовано: 21:18, 24 апреля 2019
Украина / Экономика / Финансы

Альона Шкрум розказала, як за один день депутати БПП намагаються вирішити усі питання, які роками вони ж блокували - «Экономика»

Ліквідувати УкрОборонПром, розкрити закупівельні ціни в оборонці, негайно прийняти всі реформи для оборонного сектору - приблизно така розмова була сьогодні на Комітеті Нацбезпеки й оборони. Про це на своїй...
Альона Шкрум розказала, як за один день депутати БПП намагаються вирішити усі питання, які роками вони ж блокували - «Экономика»
Альона Шкрум розказала, як за один день депутати БПП намагаються вирішити усі питання, які роками вони ж блокували - «Экономика»

Ліквідувати УкрОборонПром, розкрити закупівельні ціни в оборонці, негайно прийняти всі реформи для оборонного сектору - приблизно така розмова була сьогодні на Комітеті Нацбезпеки й оборони.


Про це на своїй сторінці в "Фейсбуці" повідомила народний депутат від "Батьківщина" Альона Шкрум
Депутати колишньої вже, здається, порошенківськоі більшості на на жарт запрацювали. Сьогодні прям кипить робота в Комітеті пана Пашинського: хочуть завтра винести в зал проект Постанови, якою пропонують ліквідувати УкрОборонПром, створити відповідну ЦОВВ і передбачити у цій сфері приватно-державне партнерство. Ще пропонують внести зміни у Закон про державну таємницю і розкрити в оборонці усі закупівельні ціни, а пан Вінник, який це доповідав, сказав, що він взагалі не розуміє, чому ці ціни досі не відкриті. Так круто, коли з серйозним обличчям колеги вміють таке казати, я от так і не навчилася.
Відповідний законопроект члени комітету зареєстрували сьогодні, і будуть проводити вже завтра на засіданні Ради.

Заради цього лише варто було програти вщент Петру Олексійовичу - щоб побачити, як за один день депутати БПП вирішать усі питання, які роками вони блокували.
От так 5 років можна було відхиляти усі ініціативи і наші законопроекти, засекретити закупівлі, заробляти на УкрОборонПромі, отримати сотні розслідувань по «поламаним Богданам» з заводу Порошенка за дурні гроші, про такі ж саме непридатні катери для війни знову з заводів Порошенка, про Гладковського-Свинарчука, а потім за день зареєструвати і приняти рішення по всім цим історіям. Унікально?
А ще є шанс проголосувати нарешті законопроект про ТСК, про процедуру імпічменту Президента і купу інших історій, які були записані в коаліційній угоді 5 років назад і яких ми 5 років вимагали і билися головою у стінку. Думаю, такі шанси відкриваються в нашому політикумі раз на 20 років! Для країни це може бути дуже круто. Тож пристебніть реміні безпеки і чекайте нових приємних несподіванок.
Ну і наостанок: Комітет Пашинського відхилив постанову авторства Юлії Тимошенко та 18 депутатів, в тому числі мене, щодо створення ТСК по розкраданню в УкрОборонПромі - бо ж Вінник, як депутат БПП, вже є головою ТСК по розкраданні в оборонці аж з 1998 року; пам'ятаєте?
Вечірні Вісті


...

Ліквідувати УкрОборонПром, розкрити закупівельні ціни в оборонці, негайно прийняти всі реформи для оборонного сектору - приблизно така розмова була сьогодні на Комітеті Нацбезпеки й оборони. Про це на своїй сторінці в "Фейсбуці" повідомила народний депутат від "Батьківщина" Альона Шкрум Депутати колишньої вже, здається, порошенківськоі більшості на на жарт запрацювали. Сьогодні прям кипить робота в Комітеті пана Пашинського: хочуть завтра винести в зал проект Постанови, якою пропонують ліквідувати УкрОборонПром, створити відповідну ЦОВВ і передбачити у цій сфері приватно-державне партнерство. Ще пропонують внести зміни у Закон про державну таємницю і розкрити в оборонці усі закупівельні ціни, а пан Вінник, який це доповідав, сказав, що він взагалі не розуміє, чому ці ціни досі не відкриті. Так круто, коли з серйозним обличчям колеги вміють таке казати, я от так і не навчилася. Відповідний законопроект члени комітету зареєстрували сьогодні, і будуть проводити вже завтра на засіданні Ради. Заради цього лише варто було програти вщент Петру Олексійовичу - щоб побачити, як за один день депутати БПП вирішать усі питання, які роками вони блокували. От так 5 років можна було відхиляти усі ініціативи і наші законопроекти, засекретити закупівлі, заробляти на УкрОборонПромі, отримати сотні розслідувань по «поламаним Богданам» з заводу Порошенка за дурні гроші, про такі ж саме непридатні катери для війни знову з заводів Порошенка, про Гладковського-Свинарчука, а потім за день зареєструвати і приняти рішення по всім цим історіям. Унікально? А ще є шанс проголосувати нарешті законопроект про ТСК, про процедуру імпічменту Президента і купу інших історій, які були записані в коаліційній угоді 5 років назад і яких ми 5 років вимагали і билися головою у стінку. Думаю, такі шанси відкриваються в нашому політикумі раз на 20 років! Для країни це може бути дуже круто. Тож пристебніть реміні безпеки і чекайте нових приємних несподіванок. Ну і наостанок: Комітет Пашинського відхилив постанову авторства Юлії Тимошенко та 18 депутатів, в тому числі мене, щодо створення ТСК по розкраданню в УкрОборонПромі - бо ж Вінник, як депутат БПП, вже є головою ТСК по розкраданні в оборонці аж з 1998 року; пам'ятаєте? Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика