Експерт: Ціна на газ для населення завищена і переглядати її треба - «Культура» » «Новости Дня»
Владилена
Опубликовано: 21:31, 24 апреля 2019
Украина / Культура

Експерт: Ціна на газ для населення завищена і переглядати її треба - «Культура»

Ну як МВФ може дозволити знизити ціну на газ, якщо є меморандум, де передбачений ріст ціни на газ для населення до ринкового рівня? Навіть якщо просто сісти і провести дружні переговори. Питання інше - кредитування...
Експерт: Ціна на газ для населення завищена і переглядати її треба - «Культура»
Експерт: Ціна на газ для населення завищена і переглядати її треба - «Культура»

Ну як МВФ може дозволити знизити ціну на газ, якщо є меморандум, де передбачений ріст ціни на газ для населення до ринкового рівня? Навіть якщо просто сісти і провести дружні переговори. Питання інше - кредитування МВФ тоді припиниться.


Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав експерт з питань енергетики Юрій Корольчук.


Ні, звичайно, Зеленський може ухвалити політичне рішення, ініціювати припинення співпраці з МВФ і переглянути питання росту ціни на газ.


Адже беззаперечний для мене факт, що ціна на газ для населення завищена і переглядати її треба. Особливо в контексті росту боргів за послуги ЖКХ і тиску субсидій на бюджет. Та й зрештою, корупційного фактору при закупівлі Нафтогазом реверсного газу у ЄС.


Отож, питання: так Зеленський "за" ринок газу чи "проти" ринку?


У команді Зеленського вже представлені люди, які, наприклад, пропонують призупинити реформу ринку електроенергії. То може так буде і з ринком газу?


Як тут не процитувати самого ж Володимира Зеленського у зверненні до Святослава Вакарчука: "Слава, ну что. Ты "да" или "нет"? Потому что если ты железно "да" или точно "нет" - ну тогда и я. А то все снова спрашивают: "Ну шо я, шо я". А шо я? Я-то понятно. Шо ты? Просто если ты и я - то это мы, понимаешь? А если мы - то это всех".


Так от. Президент Зеленський "так чи ні" за продовження процесу підвищення ціни на газ для населення згідно угоди з МВФ?



Вечірні Вісті


...

Ну як МВФ може дозволити знизити ціну на газ, якщо є меморандум, де передбачений ріст ціни на газ для населення до ринкового рівня? Навіть якщо просто сісти і провести дружні переговори. Питання інше - кредитування МВФ тоді припиниться. Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав експерт з питань енергетики Юрій Корольчук. Ні, звичайно, Зеленський може ухвалити політичне рішення, ініціювати припинення співпраці з МВФ і переглянути питання росту ціни на газ. Адже беззаперечний для мене факт, що ціна на газ для населення завищена і переглядати її треба. Особливо в контексті росту боргів за послуги ЖКХ і тиску субсидій на бюджет. Та й зрештою, корупційного фактору при закупівлі Нафтогазом реверсного газу у ЄС. Отож, питання: так Зеленський "за" ринок газу чи "проти" ринку? У команді Зеленського вже представлені люди, які, наприклад, пропонують призупинити реформу ринку електроенергії. То може так буде і з ринком газу? Як тут не процитувати самого ж Володимира Зеленського у зверненні до Святослава Вакарчука: "Слава, ну что. Ты "да" или "нет"? Потому что если ты железно "да" или точно "нет" - ну тогда и я. А то все снова спрашивают: "Ну шо я, шо я". А шо я? Я-то понятно. Шо ты? Просто если ты и я - то это мы, понимаешь? А если мы - то это всех". Так от. Президент Зеленський "так чи ні" за продовження процесу підвищення ціни на газ для населення згідно угоди з МВФ? Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика