З-під куполу: все, що ви хотіли знати про інавгурацію, - Альона Шкрум - «Культура» » «Новости Дня»
Юлий
Опубликовано: 16:04, 14 мая 2019
Украина / Культура

З-під куполу: все, що ви хотіли знати про інавгурацію, - Альона Шкрум - «Культура»

«У ВР знову засідання, інтриги, якісь смішні пафосні розмови про одне, а рухи - про інше. Питання дня - дата інавгурації пана Зеленського. Ви питаєте, чому це питання таке важливе? Та лише тому,...
З-під куполу: все, що ви хотіли знати про інавгурацію, - Альона Шкрум - «Культура»
З-під куполу: все, що ви хотіли знати про інавгурацію, - Альона Шкрум - «Культура»

«У ВР знову засідання, інтриги, якісь смішні пафосні розмови про одне, а рухи - про інше. Питання дня - дата інавгурації пана Зеленського.


Ви питаєте, чому це питання таке важливе? Та лише тому, що інавгурація 19-20 числа спокійно дає можливість Зеленському розпустити цей недієздатний Парламент», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише народний депутат від «Батьківщини» Альона Шкрум.


«А от інавгурація 26 травня чи тим паче 1 липня - вже ставить розпуск парламенту на межу незаконності.
(Бо тоді указ про розпуск має буде підписаний та опублікований 27 з самого ранку).


Ну і не забувайте, що кожен день до інавгурації Петро Олексійович шалено робить призначення, роздає звання генералів та державні нагороди, видає укази зі швидкістю світла, а його друзі продовжують заробляти гроші. Перед смертю... ну ви знаєте.


Ситуації на сьогодні наступна:


Новообраний Президент Зеленський наполягає на інавгурації 19 травня. (74%, якщо ви підзабули)
Народні депутати Каплін, Балога і Міщенко - пропонують призначити дату інавгурації на 19 травня, Віталій Купрій - на 20 травня.
Порошенко розповідає, що підтримає інавгурацію якнайшвидше (of course), але от його фракція категорично проти 19-ого. (Начебто це день трауру, але, звісно, це лише підстава, і досить недолуга, бо і в цей день трауру спокійно можна вступати у повноваження, а пан Кличко в цей день у Києві взагалі проводить офіційний фестиваль, танці та пляски).
декілька останніх днів БПП та керівництво Народного Фронту вмовляло усі фракції підтримати і підписати єдину постанову про інавгурацію - вже на 26 травня.Батьківщина та Самопоміч - відмовились, тож постанову щодо 26 подасть, скоріше за все, якийсь позафракційних ручний депутат.
Зараз вирішення питання інавгурації - за Регламентним комітетом... Чекаємо з нетерпінням.

П.С. Тільки пам'ятайте, шановні, що ще трохи оцих ваших абсолютно тупих рухів - і 74% Зеленського здадуться вам квіточками», - завершує парламентар.


«Вечірні Вісті»


...

«У ВР знову засідання, інтриги, якісь смішні пафосні розмови про одне, а рухи - про інше. Питання дня - дата інавгурації пана Зеленського. Ви питаєте, чому це питання таке важливе? Та лише тому, що інавгурація 19-20 числа спокійно дає можливість Зеленському розпустити цей недієздатний Парламент», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише народний депутат від «Батьківщини» Альона Шкрум. «А от інавгурація 26 травня чи тим паче 1 липня - вже ставить розпуск парламенту на межу незаконності. (Бо тоді указ про розпуск має буде підписаний та опублікований 27 з самого ранку). Ну і не забувайте, що кожен день до інавгурації Петро Олексійович шалено робить призначення, роздає звання генералів та державні нагороди, видає укази зі швидкістю світла, а його друзі продовжують заробляти гроші. Перед смертю. ну ви знаєте. Ситуації на сьогодні наступна: Новообраний Президент Зеленський наполягає на інавгурації 19 травня. (74%, якщо ви підзабули) Народні депутати Каплін, Балога і Міщенко - пропонують призначити дату інавгурації на 19 травня, Віталій Купрій - на 20 травня. Порошенко розповідає, що підтримає інавгурацію якнайшвидше (of course), але от його фракція категорично проти 19-ого. (Начебто це день трауру, але, звісно, це лише підстава, і досить недолуга, бо і в цей день трауру спокійно можна вступати у повноваження, а пан Кличко в цей день у Києві взагалі проводить офіційний фестиваль, танці та пляски). декілька останніх днів БПП та керівництво Народного Фронту вмовляло усі фракції підтримати і підписати єдину постанову про інавгурацію - вже на 26 травня.Батьківщина та Самопоміч - відмовились, тож постанову щодо 26 подасть, скоріше за все, якийсь позафракційних ручний депутат. Зараз вирішення питання інавгурації - за Регламентним комітетом. Чекаємо з нетерпінням. П.С. Тільки пам'ятайте, шановні, що ще трохи оцих ваших абсолютно тупих рухів - і 74% Зеленського здадуться вам квіточками», - завершує парламентар. «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика