Експерт: "Нафтогаз» на чолі із ефективними премійованими менеджерами не втомлюється підтримувати реноме «Кращий монополіст року» - «Экономика» » «Новости Дня»
Wright
Опубликовано: 20:47, 20 мая 2019
Украина / Экономика / Финансы

Експерт: "Нафтогаз» на чолі із ефективними премійованими менеджерами не втомлюється підтримувати реноме «Кращий монополіст року» - «Экономика»

"Нафтогаз України» на чолі із ефективними премійованими менеджерами не втомлюється підтримувати реноме «Кращий монополіст року». Як виявилися обіцяне зниження ціни на газ у травні для населення триватиме недовго,...
Експерт: "Нафтогаз» на чолі із ефективними премійованими менеджерами не втомлюється підтримувати реноме «Кращий монополіст року» - «Экономика»
Експерт: "Нафтогаз» на чолі із ефективними премійованими менеджерами не втомлюється підтримувати реноме «Кращий монополіст року» - «Экономика»

"Нафтогаз України» на чолі із ефективними премійованими менеджерами не втомлюється підтримувати реноме «Кращий монополіст року». Як виявилися обіцяне зниження ціни на газ у травні для населення триватиме недовго, оскільки вже у червні ціна на газ перейде позначку у 8600 грн.


Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав експерт з питань енергетики Юрій Корольчук.


Але навіть у травні не всі зможуть отримати обіцяну Гройсманом низьку ціну на газ у 8247 грн. за 1000 куб. м. Навіть тут Коболев зумів вивернутися і підставити Гройсмана. Співчуваю потенційним виборцям Гройсмана, які тепер із ненавистю будуть дивитися на його біг-борди по всій країні. Ну що ж - одному Коболеву мучитися із вненародним ворожим ставленням народу до орденоносця імені Стокгольмського арбітражу? Тепер і до Гройсмана будуть так ставитися як до Коболева.


А все чому? А тому що ціна на газ у травні у всіх регіонах буде різна - від 7737 грн до 8432 грн. І все завдяки «абонплаті» за газ, яку «Нафтогаз» і «Укртрансгаз» встановив на свою послугу із транспортування газу - 157,19 грн. Раніше для кожного регіону була своя ставка. А от тарифи на розподіл газу для облгазів не змінюються і дійсно протягом минулих трьох років є збитковим.


Отож, «Нафтогаз» «не миттям, так катанням» вперто йде до своєї цілі - подальше нарощування заборгованості облгазів, створення кризи у платежах і намагання далі отримати контроль за газовими мережами. І попутно «Нафтогаз» забезпечує собі прибутковість у доставці газу до споживача через механізм фактичної абонплати.



Вечірні Вісті


...

"Нафтогаз України» на чолі із ефективними премійованими менеджерами не втомлюється підтримувати реноме «Кращий монополіст року». Як виявилися обіцяне зниження ціни на газ у травні для населення триватиме недовго, оскільки вже у червні ціна на газ перейде позначку у 8600 грн. Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав експерт з питань енергетики Юрій Корольчук. Але навіть у травні не всі зможуть отримати обіцяну Гройсманом низьку ціну на газ у 8247 грн. за 1000 куб. м. Навіть тут Коболев зумів вивернутися і підставити Гройсмана. Співчуваю потенційним виборцям Гройсмана, які тепер із ненавистю будуть дивитися на його біг-борди по всій країні. Ну що ж - одному Коболеву мучитися із вненародним ворожим ставленням народу до орденоносця імені Стокгольмського арбітражу? Тепер і до Гройсмана будуть так ставитися як до Коболева. А все чому? А тому що ціна на газ у травні у всіх регіонах буде різна - від 7737 грн до 8432 грн. І все завдяки «абонплаті» за газ, яку «Нафтогаз» і «Укртрансгаз» встановив на свою послугу із транспортування газу - 157,19 грн. Раніше для кожного регіону була своя ставка. А от тарифи на розподіл газу для облгазів не змінюються і дійсно протягом минулих трьох років є збитковим. Отож, «Нафтогаз» «не миттям, так катанням» вперто йде до своєї цілі - подальше нарощування заборгованості облгазів, створення кризи у платежах і намагання далі отримати контроль за газовими мережами. І попутно «Нафтогаз» забезпечує собі прибутковість у доставці газу до споживача через механізм фактичної абонплати. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика