Справедливість є і за неї треба боротися, – Сергій Соболєв про повернення громадянства Саакашвілі - «Происшествия» » «Новости Дня»
Всеслава
Опубликовано: 16:00, 29 мая 2019
Украина / Происшествия и криминал

Справедливість є і за неї треба боротися, – Сергій Соболєв про повернення громадянства Саакашвілі - «Происшествия»

Петро Порошенко свого часу вчинив політичну розправу над Саакашвілі, а новий президент Володимир Зеленський відновив справедливість. Так прокоментував відновлення українського громадянства Міхеїлу...
Справедливість є і за неї треба боротися, – Сергій Соболєв про повернення громадянства Саакашвілі - «Происшествия»
Справедливість є і за неї треба боротися, – Сергій Соболєв про повернення громадянства Саакашвілі - «Происшествия»

Петро Порошенко свого часу вчинив політичну розправу над Саакашвілі, а новий президент Володимир Зеленський відновив справедливість.


Так прокоментував відновлення українського громадянства Міхеїлу Саакашвілі перший заступник Голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв у кулуарах парламенту.


«Згідно з Конституцією України ніхто не може бути свавільно позбавлений громадянства. Навіть вбивця не може бути позбавлений українського громадянства, якщо цього хоче президент. Те, що свого часу зробив Порошенко, - це була проста, банальна політична розправа», - наголосив народний депутат.


Рішення президента Володимира Зеленського, який вніс зміни до указу свого попередника та повернув громадянство екс-губернатору Одеської області, Сергій Соболєв назвав відновленням справедливості.


«Справедливість є і за неї треба боротися», - додав політик.


Відповідаючи на запитання журналістів щодо можливої співпраці Міхеїла Саакашвілі з партією «Батьківщина», Сергій Соболєв назвав сфери, у яких можливий обмін досвідом: «Питання досвіду Грузії у проведенні суттєвих реформ у боротьбі з корупцією, питання децентралізації. Адже Грузія була прикладом швидких реформ. Але треба вчитися не лише на своїх помилках, а й на помилках Грузії. Подивитися, наприклад, у чому був, провал судової реформи».


«Є люди рівня, які не прив'язані до позад. Саакашвілі так чи інакше пов'язаний з історією України і він активно присутній в політичному житті нашої держави», - підсумував заступник Голови фракції.



ba.org.ua


...

Петро Порошенко свого часу вчинив політичну розправу над Саакашвілі, а новий президент Володимир Зеленський відновив справедливість. Так прокоментував відновлення українського громадянства Міхеїлу Саакашвілі перший заступник Голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв у кулуарах парламенту. «Згідно з Конституцією України ніхто не може бути свавільно позбавлений громадянства. Навіть вбивця не може бути позбавлений українського громадянства, якщо цього хоче президент. Те, що свого часу зробив Порошенко, - це була проста, банальна політична розправа», - наголосив народний депутат. Рішення президента Володимира Зеленського, який вніс зміни до указу свого попередника та повернув громадянство екс-губернатору Одеської області, Сергій Соболєв назвав відновленням справедливості. «Справедливість є і за неї треба боротися», - додав політик. Відповідаючи на запитання журналістів щодо можливої співпраці Міхеїла Саакашвілі з партією «Батьківщина», Сергій Соболєв назвав сфери, у яких можливий обмін досвідом: «Питання досвіду Грузії у проведенні суттєвих реформ у боротьбі з корупцією, питання децентралізації. Адже Грузія була прикладом швидких реформ. Але треба вчитися не лише на своїх помилках, а й на помилках Грузії. Подивитися, наприклад, у чому був, провал судової реформи». «Є люди рівня, які не прив'язані до позад. Саакашвілі так чи інакше пов'язаний з історією України і він активно присутній в політичному житті нашої держави», - підсумував заступник Голови фракції. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика