Справедливість відновлено, – Юлія Тимошенко привітала повернення громадянства Саакашвілі - «Происшествия» » «Новости Дня»
Fraser
Опубликовано: 16:00, 29 мая 2019
Украина / Происшествия и криминал

Справедливість відновлено, – Юлія Тимошенко привітала повернення громадянства Саакашвілі - «Происшествия»

Повернення українського громадянства Міхеїлу Саакашвілі - це відновлення справедливості. Так у Facebook прокоментувала Юлія Тимошенко рішення президента Володимира Зеленського, який вніс зміни до указу свого попередника та повернув громадянство екс-губернатору Одеської області. «Говорила тоді, скажу і зараз: позбавлення Міхеїла Саакашвілі українського громадянства було політичною помстою з боку Петра Порошенка. Правове свавілля і кричуща несправедливість. Але ж ми з вами знаємо, що справедливість є, за неї варто боротися!» - написала
Справедливість відновлено, – Юлія Тимошенко привітала повернення громадянства Саакашвілі - «Происшествия»
Справедливість відновлено, – Юлія Тимошенко привітала повернення громадянства Саакашвілі - «Происшествия»

Повернення українського громадянства Міхеїлу Саакашвілі - це відновлення справедливості.


Так у Facebook прокоментувала Юлія Тимошенко рішення президента Володимира Зеленського, який вніс зміни до указу свого попередника та повернув громадянство екс-губернатору Одеської області.


«Говорила тоді, скажу і зараз: позбавлення Міхеїла Саакашвілі українського громадянства було політичною помстою з боку Петра Порошенка. Правове свавілля і кричуща несправедливість. Але ж ми з вами знаємо, що справедливість є, за неї варто боротися!» - написала лідер «Батьківщини».


Юлія Тимошенко висловила радість, що «сьогодні справедливість відновлено, і Міхеїл Саакашвілі знову - громадянин України».


ba.org.ua


...

Повернення українського громадянства Міхеїлу Саакашвілі - це відновлення справедливості. Так у Facebook прокоментувала Юлія Тимошенко рішення президента Володимира Зеленського, який вніс зміни до указу свого попередника та повернув громадянство екс-губернатору Одеської області. «Говорила тоді, скажу і зараз: позбавлення Міхеїла Саакашвілі українського громадянства було політичною помстою з боку Петра Порошенка. Правове свавілля і кричуща несправедливість. Але ж ми з вами знаємо, що справедливість є, за неї варто боротися!» - написала лідер «Батьківщини». Юлія Тимошенко висловила радість, що «сьогодні справедливість відновлено, і Міхеїл Саакашвілі знову - громадянин України». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика