“Батьківщина” долучає до своєї команди професіоналів, – Іван Крулько про об’єднання з партією “Основа” - «Автоновости» » «Новости Дня»
Spencer
Опубликовано: 16:16, 01 июня 2019
Украина / Авто

“Батьківщина” долучає до своєї команди професіоналів, – Іван Крулько про об’єднання з партією “Основа” - «Автоновости»

Партія «Основа» Сергія Тарути йде на вибори у складі «Батьківщини». Про це повідомив Іван Крулько, заступник Голови партії «Батьківщина» під час політичного ток-шоу «Протистояння» на телеканалі NewsOne. ...
“Батьківщина” долучає до своєї команди професіоналів, – Іван Крулько про об’єднання з партією “Основа” - «Автоновости»
“Батьківщина” долучає до своєї команди професіоналів, – Іван Крулько про об’єднання з партією “Основа” - «Автоновости»

Партія «Основа» Сергія Тарути йде на вибори у складі «Батьківщини».


Про це повідомив Іван Крулько, заступник Голови партії «Батьківщина» під час політичного ток-шоу «Протистояння» на телеканалі NewsOne.


«Ми вітаємо, що голос Донбасу, сильний і професійний, лунатиме у політичній партії «Батьківщина». Ми й далі долучатимемо до команди професіоналів та молодих фахівців. Бо вважаємо, що лише синергія досвіду, молодості та репутації може допомогти країні піти вперед і вийти із хаосу», - зауважив він.


За словами народного депутата, в Україні дуже мудрий народ, який не лише довіряє, а й перевіряє, шукаючи баланси, аби не допустити авторитаризму та узурпації влади, щоб нарешті сформувати професійний уряд та змусити парламент ухвалювати рішення, яких вони чекають уже 5 років, і врешті-решт поставити на місце олігархів.


«Деолігархізація - це основне завдання наступного парламенту. Олігархи мають платити податки, а не займатись тим, як і хто має керувати країною. "Батьківщина" буде це відстоювати», - наголосив резюмуючи заступник Голови партії.


ba.org.ua


...

Партія «Основа» Сергія Тарути йде на вибори у складі «Батьківщини». Про це повідомив Іван Крулько, заступник Голови партії «Батьківщина» під час політичного ток-шоу «Протистояння» на телеканалі NewsOne. «Ми вітаємо, що голос Донбасу, сильний і професійний, лунатиме у політичній партії «Батьківщина». Ми й далі долучатимемо до команди професіоналів та молодих фахівців. Бо вважаємо, що лише синергія досвіду, молодості та репутації може допомогти країні піти вперед і вийти із хаосу», - зауважив він. За словами народного депутата, в Україні дуже мудрий народ, який не лише довіряє, а й перевіряє, шукаючи баланси, аби не допустити авторитаризму та узурпації влади, щоб нарешті сформувати професійний уряд та змусити парламент ухвалювати рішення, яких вони чекають уже 5 років, і врешті-решт поставити на місце олігархів. «Деолігархізація - це основне завдання наступного парламенту. Олігархи мають платити податки, а не займатись тим, як і хто має керувати країною. "Батьківщина" буде це відстоювати», - наголосив резюмуючи заступник Голови партії. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика