Вийшов новий трейлер фільму “Люди Ікс: Темний Фенікс” - «Экономика» » «Новости Дня»
Ярослава
Опубликовано: 20:21, 04 июня 2019
Украина / Экономика / Финансы

Вийшов новий трейлер фільму “Люди Ікс: Темний Фенікс” - «Экономика»

У центрі сюжету нової стрічки про Людей Ікс - Фенікс, дівчина на ім'я Джин Грей (Софі Тернер). Мова піде про молоді роки найсильнішого мутанта в історії та її становлення як ключової фігури в команді Людей Ікс. ...
Вийшов новий трейлер фільму “Люди Ікс: Темний Фенікс” - «Экономика»
Вийшов новий трейлер фільму “Люди Ікс: Темний Фенікс” - «Экономика»

У центрі сюжету нової стрічки про Людей Ікс - Фенікс, дівчина на ім'я Джин Грей (Софі Тернер). Мова піде про молоді роки найсильнішого мутанта в історії та її становлення як ключової фігури в команді Людей Ікс.


Фантастичний бойовик «Люди Ікс: Темний Фенікс» розповідає про найсильнішого мутанта серед Людей Ікс. Героїня вперше з'явилася на сторінках коміксів у вересні 1963 року. Її творцями є Стен Лі та Джейк Кірбі. Стрічка стане тринадцятою за рахунком, присвяченою Людям Ікс. Для Саймона Кінберга ця робота - режисерський та сценарний дебют на великому екрані. До виконання своїх ролей повернуться актори, що знімалися у попередніх серіях франшизи - Джеймс МакЕвой, Дженніфер Лоуренс, Олівія Манн та інші.


Новачком у акторському складі буде Джессіка Честейн. Роль молодої Фенікс виконає Софі Тернер, а героїню у дитячі роки представить 9-річна Саммер Фонтана, яка у свої роки має досвід зйомок у 6 проектах. Акторка Фамке Янссен, що грала дорослу Фенікс, у стрічці не з'явиться.




http://voiceshowbiz.com


...

У центрі сюжету нової стрічки про Людей Ікс - Фенікс, дівчина на ім'я Джин Грей (Софі Тернер). Мова піде про молоді роки найсильнішого мутанта в історії та її становлення як ключової фігури в команді Людей Ікс. Фантастичний бойовик «Люди Ікс: Темний Фенікс» розповідає про найсильнішого мутанта серед Людей Ікс. Героїня вперше з'явилася на сторінках коміксів у вересні 1963 року. Її творцями є Стен Лі та Джейк Кірбі. Стрічка стане тринадцятою за рахунком, присвяченою Людям Ікс. Для Саймона Кінберга ця робота - режисерський та сценарний дебют на великому екрані. До виконання своїх ролей повернуться актори, що знімалися у попередніх серіях франшизи - Джеймс МакЕвой, Дженніфер Лоуренс, Олівія Манн та інші. Новачком у акторському складі буде Джессіка Честейн. Роль молодої Фенікс виконає Софі Тернер, а героїню у дитячі роки представить 9-річна Саммер Фонтана, яка у свої роки має досвід зйомок у 6 проектах. Акторка Фамке Янссен, що грала дорослу Фенікс, у стрічці не з'явиться. http://voiceshowbiz.com .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика