Альона Шкрум: Уряд так «вдало» проводить реформу державного управління, що створює і створює нові органи влади - «Происшествия» » «Новости Дня»
Benson
Опубликовано: 16:57, 12 июня 2019
Украина / Происшествия и криминал

Альона Шкрум: Уряд так «вдало» проводить реформу державного управління, що створює і створює нові органи влади - «Происшествия»

«КМУ вирішив створити новий орган влади - Державну службу України з етнополітики та свободи совісті. Новий орган, 51 державний службовець, витрати поки на рівні 25 млн. з податків українців», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише народний депутат від «Батьківщини» Альона Шкрум. «Чим цей орган буде заявитися - поки не ясно. Положення лише пишеться. Уряд так «вдало» проводить реформу державного управління, що створює і створює нові органи влади. Очевидно, саме так вони розуміють «оптимізацію» та «скорочення функцій держави». Серед
Альона Шкрум: Уряд так «вдало» проводить реформу державного управління, що створює і створює нові органи влади - «Происшествия»
Альона Шкрум: Уряд так «вдало» проводить реформу державного управління, що створює і створює нові органи влади - «Происшествия»

«КМУ вирішив створити новий орган влади - Державну службу України з етнополітики та свободи совісті. Новий орган, 51 державний службовець, витрати поки на рівні 25 млн. з податків українців», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише народний депутат від «Батьківщини» Альона Шкрум.


«Чим цей орган буде заявитися - поки не ясно. Положення лише пишеться. Уряд так «вдало» проводить реформу державного управління, що створює і створює нові органи влади. Очевидно, саме так вони розуміють «оптимізацію» та «скорочення функцій держави».


Серед причин утворення нового класного органу з питань совісті зазначені - посилення конфліктів у релігійному середовищі у країні.


Згадано, як добре було, коли у 1995 році був створений Держком у справах релігії, і як погано, коли в 2010-2011 була проведена оптимізація кількості органів у державному управлінні і Держком ліквідований, а його функції покладені на МінКультури.


Мінкультури, бідний, не справляється, і треба створити новий центральний орган виконавчої влади. З питань совісті.


У пояснювальній записці зазначено, що громадська антикорупційна експертиза не проводилась (звісно), а «проект акту не потребує консультацій з громадськістю».


Постанову прийняли на Уряді без обговорення. Дореформувалися», - завершила Шкрум.


«Вечірні Вісті»


...

«КМУ вирішив створити новий орган влади - Державну службу України з етнополітики та свободи совісті. Новий орган, 51 державний службовець, витрати поки на рівні 25 млн. з податків українців», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише народний депутат від «Батьківщини» Альона Шкрум. «Чим цей орган буде заявитися - поки не ясно. Положення лише пишеться. Уряд так «вдало» проводить реформу державного управління, що створює і створює нові органи влади. Очевидно, саме так вони розуміють «оптимізацію» та «скорочення функцій держави». Серед причин утворення нового класного органу з питань совісті зазначені - посилення конфліктів у релігійному середовищі у країні. Згадано, як добре було, коли у 1995 році був створений Держком у справах релігії, і як погано, коли в 2010-2011 була проведена оптимізація кількості органів у державному управлінні і Держком ліквідований, а його функції покладені на МінКультури. Мінкультури, бідний, не справляється, і треба створити новий центральний орган виконавчої влади. З питань совісті. У пояснювальній записці зазначено, що громадська антикорупційна експертиза не проводилась (звісно), а «проект акту не потребує консультацій з громадськістю». Постанову прийняли на Уряді без обговорення. Дореформувалися», - завершила Шкрум. «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика