Юлія Тимошенко: Нова програма з МВФ має передбачати зниження тарифів - «Автоновости» » «Новости Дня»
Станислав
Опубликовано: 12:00, 14 июня 2019
Украина / Авто

Юлія Тимошенко: Нова програма з МВФ має передбачати зниження тарифів - «Автоновости»

Восени новий президент та новий уряд мають розпочати новий переговорний процес з МФВ, який би стимулював розвиток української економіки та передбачав зниження тарифів. Про...
Юлія Тимошенко: Нова програма з МВФ має передбачати зниження тарифів - «Автоновости»
Юлія Тимошенко: Нова програма з МВФ має передбачати зниження тарифів - «Автоновости»

Восени новий президент та новий уряд мають розпочати новий переговорний процес з МФВ, який би стимулював розвиток української економіки та передбачав зниження тарифів.


Про це Юлія Тимошенко заявила під час прямого ефіру на телеканалі NewsOne.


«Змінявся президент, поміняється уряд і парламент. І треба новий високопрофесійний переговорний процес без підвищення тарифів, без скорочення соцзахисту людей. І такі переговори можливі. Нові переговори потрібні, щоб продовжити співпрацю, доки не будуть покриті дефіцити в фінансах за рахунок детінізації та підйому економіки», - зауважила вона.


Лідер «Батьківщини» нагадала, що в «Новий курс» передбачає систему оптимізації держборгу, який сьогодні є непосильним для країни.


Голова партії назвала основні кроки, які потрібно робити для того, щоб у нас не було дефіциту грошей і нам не треба було звертатися до МВФ.


По-перше, поміняти корокткострокові запозичення на довгострокові, зазначає Юлія Тимошенко. По-друге, поміняти дорогі гроші, які, на жаль, залучені попередньою владою, на гроші з адекватною вартістю, які не руйнуватимуть фінанси країни, додала вона.


«МВФ працює в Україні, тому що в нас колосальні дефіцити фінансових ресурсів. Ми можемо вийти з цієї ситуації, якщо ми переглянемо податкову систему, митну політику, ми таким чином можемо закрити 43% тіньової економіки. Це на 43% більша дохідна частина бюджету. Реалізувати це можна, закривши контрабанду в Україну і змінити Податковий кодекс, щоб база оподаткування вийшла з тіні», - сказала політик.


Юлія Тимошенко запевнила, що вихід є з кожної ситуація: «Наша стратегія передбачає вихід із глухого кута. Є шлях, ресурси, мета вийти на зовсім інший розвиток і країни, і на інший рівень заможності українським родинам».


ba.org.ua


...

Восени новий президент та новий уряд мають розпочати новий переговорний процес з МФВ, який би стимулював розвиток української економіки та передбачав зниження тарифів. Про це Юлія Тимошенко заявила під час прямого ефіру на телеканалі NewsOne. «Змінявся президент, поміняється уряд і парламент. І треба новий високопрофесійний переговорний процес без підвищення тарифів, без скорочення соцзахисту людей. І такі переговори можливі. Нові переговори потрібні, щоб продовжити співпрацю, доки не будуть покриті дефіцити в фінансах за рахунок детінізації та підйому економіки», - зауважила вона. Лідер «Батьківщини» нагадала, що в «Новий курс» передбачає систему оптимізації держборгу, який сьогодні є непосильним для країни. Голова партії назвала основні кроки, які потрібно робити для того, щоб у нас не було дефіциту грошей і нам не треба було звертатися до МВФ. По-перше, поміняти корокткострокові запозичення на довгострокові, зазначає Юлія Тимошенко. По-друге, поміняти дорогі гроші, які, на жаль, залучені попередньою владою, на гроші з адекватною вартістю, які не руйнуватимуть фінанси країни, додала вона. «МВФ працює в Україні, тому що в нас колосальні дефіцити фінансових ресурсів. Ми можемо вийти з цієї ситуації, якщо ми переглянемо податкову систему, митну політику, ми таким чином можемо закрити 43% тіньової економіки. Це на 43% більша дохідна частина бюджету. Реалізувати це можна, закривши контрабанду в Україну і змінити Податковий кодекс, щоб база оподаткування вийшла з тіні», - сказала політик. Юлія Тимошенко запевнила, що вихід є з кожної ситуація: «Наша стратегія передбачає вихід із глухого кута. Є шлях, ресурси, мета вийти на зовсім інший розвиток і країни, і на інший рівень заможності українським родинам». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика