Сергій Євтушок: Запит суспільства на покарання топ-корупціонерів величезний - «Происшествия» » «Новости Дня»
Флора
Опубликовано: 16:02, 16 сентября 2019
Украина / Происшествия и криминал

Сергій Євтушок: Запит суспільства на покарання топ-корупціонерів величезний - «Происшествия»

Суспільство чекає на розслідування та справедливе покарання корупційних злочинів найвищих посадових осіб. Про це заявив член «Батьківщини», екс-депутат Сергій Євтушок, коментуючи ситуацію навколо допиту Петра Порошенка. «Запит суспільства на резонансні злочини величезний», - наголосив політик. Водночас представник «Батьківщини» зауважив, що злочини екс-президента викрили журналісти, а не правоохоронні органи, не новостворені НАБУ. «Тоді всі всіх покривали», - пояснив він. Сергій Євтушок переконаний: те, як зараз розвивається ситуація
Сергій Євтушок: Запит суспільства на покарання топ-корупціонерів величезний - «Происшествия»
Сергій Євтушок: Запит суспільства на покарання топ-корупціонерів величезний - «Происшествия»

Суспільство чекає на розслідування та справедливе покарання корупційних злочинів найвищих посадових осіб.


Про це заявив член «Батьківщини», екс-депутат Сергій Євтушок, коментуючи ситуацію навколо допиту Петра Порошенка.


«Запит суспільства на резонансні злочини величезний», - наголосив політик.


Водночас представник «Батьківщини» зауважив, що злочини екс-президента викрили журналісти, а не правоохоронні органи, не новостворені НАБУ.


«Тоді всі всіх покривали», - пояснив він.


Сергій Євтушок переконаний: те, як зараз розвивається ситуація з допитом Порошенка і те, що він таки прийшов до ДБР, заслуга саме журналістів.


«Саме вони прийшли після розслідування до АП із запитом, чому не задекларовано відпочинок на Мальдівах вартістю у 500 тис. дол. І він таки потім задекларував його. Але це відбулося під тиском ЗМІ», - нагадав політик.



ba.org.ua


...

Суспільство чекає на розслідування та справедливе покарання корупційних злочинів найвищих посадових осіб. Про це заявив член «Батьківщини», екс-депутат Сергій Євтушок, коментуючи ситуацію навколо допиту Петра Порошенка. «Запит суспільства на резонансні злочини величезний», - наголосив політик. Водночас представник «Батьківщини» зауважив, що злочини екс-президента викрили журналісти, а не правоохоронні органи, не новостворені НАБУ. «Тоді всі всіх покривали», - пояснив він. Сергій Євтушок переконаний: те, як зараз розвивається ситуація з допитом Порошенка і те, що він таки прийшов до ДБР, заслуга саме журналістів. «Саме вони прийшли після розслідування до АП із запитом, чому не задекларовано відпочинок на Мальдівах вартістю у 500 тис. дол. І він таки потім задекларував його. Але це відбулося під тиском ЗМІ», - нагадав політик. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика