Іван Крулько: Доки в Україні є корупція, американські інвестори не заходитимуть - «Спорт» » «Новости Дня»
Каролина
Опубликовано: 16:35, 26 сентября 2019
Украина / Спорт

Іван Крулько: Доки в Україні є корупція, американські інвестори не заходитимуть - «Спорт»

Подолання корупції буде найкращим запрошенням американських інвесторів до української економіки. На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ток-шоу...
Іван Крулько: Доки в Україні є корупція, американські інвестори не заходитимуть - «Спорт»
Іван Крулько: Доки в Україні є корупція, американські інвестори не заходитимуть - «Спорт»

Подолання корупції буде найкращим запрошенням американських інвесторів до української економіки.


На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ток-шоу «Український формат» на телеканалі NewsOne, коментуючи заяву президента США щодо справи Байдена та корупції в Україні під час зустрічі із Президентом України.


«США, безумовно, можуть впливати на те, щоб до України приходили інвестори, щоб покращувався наш рейтинг як країни, з якою можна працювати, що в результаті покращуватиме життя українців. Але для цього українська правоохоронна система та уряд мають виконати свою «домашню роботу». Доки ж корупція буде проблемою номер один в Україні, ніхто з американських інвесторів в українську економіку не прийде», - переконаний він.


Під час зустрічі, зауважив Іван Крулько, лідери також порушили питання участі США у нормандському форматі, про що неодноразово заявляла «Батьківщина». І це є дуже важливо, додав він.


«Ця зустріч надзвичайно важлива. І я сподіваюсь що, за її результатами, ми побачимо практичні кроки з реалізації нашої стратегії з євроатлантичної інтеграції, з вирішення безпекових та економічних питань України. Ми хочемо, щоб наша держава була успішною. І зараз дуже багато залежить, наскільки успішним буде президенство Володимира Зеленського і рішення його команди з консолідації суспільства, з підняття рівня соціальних стандартів та доходів українців», резюмував заступник Голови партії.


ba.org.ua



...

Подолання корупції буде найкращим запрошенням американських інвесторів до української економіки. На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ток-шоу «Український формат» на телеканалі NewsOne, коментуючи заяву президента США щодо справи Байдена та корупції в Україні під час зустрічі із Президентом України. «США, безумовно, можуть впливати на те, щоб до України приходили інвестори, щоб покращувався наш рейтинг як країни, з якою можна працювати, що в результаті покращуватиме життя українців. Але для цього українська правоохоронна система та уряд мають виконати свою «домашню роботу». Доки ж корупція буде проблемою номер один в Україні, ніхто з американських інвесторів в українську економіку не прийде», - переконаний він. Під час зустрічі, зауважив Іван Крулько, лідери також порушили питання участі США у нормандському форматі, про що неодноразово заявляла «Батьківщина». І це є дуже важливо, додав він. «Ця зустріч надзвичайно важлива. І я сподіваюсь що, за її результатами, ми побачимо практичні кроки з реалізації нашої стратегії з євроатлантичної інтеграції, з вирішення безпекових та економічних питань України. Ми хочемо, щоб наша держава була успішною. І зараз дуже багато залежить, наскільки успішним буде президенство Володимира Зеленського і рішення його команди з консолідації суспільства, з підняття рівня соціальних стандартів та доходів українців», резюмував заступник Голови партії. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика