Юлія Тимошенко: Ми зупинили спробу протягнути рішення про продаж землі за зачиненими дверима (відео) - «Спорт» » «Новости Дня»
Attwood
Опубликовано: 16:19, 18 октября 2019
Украина / Спорт

Юлія Тимошенко: Ми зупинили спробу протягнути рішення про продаж землі за зачиненими дверима (відео) - «Спорт»

Протягування законопроєкту про розпродаж сільськогосподарської землі всупереч волі народу та Регламенту ВРУ є неприйнятним. «Батьківщина» продовжує боротися за народне надбання.
Юлія Тимошенко: Ми зупинили спробу протягнути рішення про продаж землі за зачиненими дверима (відео) - «Спорт»
Юлія Тимошенко: Ми зупинили спробу протягнути рішення про продаж землі за зачиненими дверима (відео) - «Спорт»

Протягування законопроєкту про розпродаж сільськогосподарської землі всупереч волі народу та Регламенту ВРУ є неприйнятним. «Батьківщина» продовжує боротися за народне надбання.


Про це Юлія Тимошенко заявила під час виступу з трибуни парламенту.


Вона обурилась тим, як аграрний Комітет ВРУ намагається за зачиненими дверима, за спиною в народу вирішити долю української землі.


Так, пояснила лідер «Батьківщини», засідання комітету щодо розгляду земельних законопроєктів мало відбутися сьогодні о 14.30, і представники комітету та громадськості мали намір взяти в ньому участь. Натомість засідання поспіхом провели зранку, повідомивши тільки прибічників розпродажу землі, зауважила політик. На ньому ухвалено було рішення «про підтримку законопроєкту, який дає право продавати землю іноземцям і в розмірі - понад 210 тис. гектар в одні руки».


Юлія Тимошенко подякувала Голові ВРУ, який зібрав лідерів фракцій і дав можливість обговорити відповідне питання.


«За спільним рішенням голів фракцій і керівництва парламенту ранкове таємне зібрання окремих членів аграрного комітету визнано нелегітимним. Повноцінне засідання комітету за участі всіх небайдужих відбудеться наступного пленарного тижня», - зазначила вона.


Голова партії нагадала, що, за останніми соціологічними рейтингами, 73% громадян виступають поти продажу землі, 81% проти продажу іноземцям, понад 70% - за проведення референдуму.


«Це сигнал від суспільства!» - наголосила вона.




ba.org.ua


...

Протягування законопроєкту про розпродаж сільськогосподарської землі всупереч волі народу та Регламенту ВРУ є неприйнятним. «Батьківщина» продовжує боротися за народне надбання. Про це Юлія Тимошенко заявила під час виступу з трибуни парламенту. Вона обурилась тим, як аграрний Комітет ВРУ намагається за зачиненими дверима, за спиною в народу вирішити долю української землі. Так, пояснила лідер «Батьківщини», засідання комітету щодо розгляду земельних законопроєктів мало відбутися сьогодні о 14.30, і представники комітету та громадськості мали намір взяти в ньому участь. Натомість засідання поспіхом провели зранку, повідомивши тільки прибічників розпродажу землі, зауважила політик. На ньому ухвалено було рішення «про підтримку законопроєкту, який дає право продавати землю іноземцям і в розмірі - понад 210 тис. гектар в одні руки». Юлія Тимошенко подякувала Голові ВРУ, який зібрав лідерів фракцій і дав можливість обговорити відповідне питання. «За спільним рішенням голів фракцій і керівництва парламенту ранкове таємне зібрання окремих членів аграрного комітету визнано нелегітимним. Повноцінне засідання комітету за участі всіх небайдужих відбудеться наступного пленарного тижня», - зазначила вона. Голова партії нагадала, що, за останніми соціологічними рейтингами, 73% громадян виступають поти продажу землі, 81% проти продажу іноземцям, понад 70% - за проведення референдуму. «Це сигнал від суспільства!» - наголосила вона. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика