Вадим Івченко: «Батьківщина» захистить аграріїв і не допустить розпродажу українських земель - «Экономика» » «Новости Дня»
Youmans
Опубликовано: 16:02, 12 ноября 2019
Украина / Экономика / Финансы

Вадим Івченко: «Батьківщина» захистить аграріїв і не допустить розпродажу українських земель - «Экономика»

«Батьківщина» послідовно відстоює позиції аграріїв, виступає на боці українського народу в питанні землі та не допустить її передачі міжнародним монополіям. Про це заявив народний депутат від партії...
Вадим Івченко: «Батьківщина» захистить аграріїв і не допустить розпродажу українських земель - «Экономика»
Вадим Івченко: «Батьківщина» захистить аграріїв і не допустить розпродажу українських земель - «Экономика»

«Батьківщина» послідовно відстоює позиції аграріїв, виступає на боці українського народу в питанні землі та не допустить її передачі міжнародним монополіям.


Про це заявив народний депутат від партії «Батьківщина» Вадим Івченко на акції протесту селян під стінами Верховної Ради.


«Ми зробимо все можливе, щоб не допустити дикого розпродажу української землі, яку запропонувала монобільшість та уряд. Сьогодні фракція «Батьківщина» в повному складі блокувала трибуну парламенту і вимагала зняти з розгляду законопроєкти про запровадження ринку землі. Ми намагались донести до депутатів, що запропоновані в урядовому проєкті закону норми ведуть до обезземелення фермерів та простих українців», - наголосив парламентар.


Як приклад, Івченко навів досвід Латвії, яка колись беззастережно відкрила ринок землі в країні.


«Латвія вже майже втратила можливість господарювати на своїй землі, адже після відкриття ринку землю скупили більш грошовиті данці, норвежці, шведи... А сьогодні, коли влада оговталась та намагається провести реформи й віддати землю латвійцям, з'ясувалось, що більшість з них орендують в іноземців землю, аби на ній працювати. Ми не повинні повторювати такі помилки!» - зауважив народний депутат.


Представник «Батьківщини» наполягає: лише народ має право на референдумі вирішувати долю української землі.
«Заяву про те, що лише українці зможуть купувати землю, ми чули від президента два місяці тому. Але це не завадило депутатам провладної більшості пропонувати законопроєкт, в якому ця норма існує.


«Батьківщина» зробить все можливе, аби запобігти продажу землі іноземцям, і не допустить, щоб в одні руки віддавалось по 210 тис. га земель!» - підсумував Вадим Івченко.



ba.org.ua


...

«Батьківщина» послідовно відстоює позиції аграріїв, виступає на боці українського народу в питанні землі та не допустить її передачі міжнародним монополіям. Про це заявив народний депутат від партії «Батьківщина» Вадим Івченко на акції протесту селян під стінами Верховної Ради. «Ми зробимо все можливе, щоб не допустити дикого розпродажу української землі, яку запропонувала монобільшість та уряд. Сьогодні фракція «Батьківщина» в повному складі блокувала трибуну парламенту і вимагала зняти з розгляду законопроєкти про запровадження ринку землі. Ми намагались донести до депутатів, що запропоновані в урядовому проєкті закону норми ведуть до обезземелення фермерів та простих українців», - наголосив парламентар. Як приклад, Івченко навів досвід Латвії, яка колись беззастережно відкрила ринок землі в країні. «Латвія вже майже втратила можливість господарювати на своїй землі, адже після відкриття ринку землю скупили більш грошовиті данці, норвежці, шведи. А сьогодні, коли влада оговталась та намагається провести реформи й віддати землю латвійцям, з'ясувалось, що більшість з них орендують в іноземців землю, аби на ній працювати. Ми не повинні повторювати такі помилки!» - зауважив народний депутат. Представник «Батьківщини» наполягає: лише народ має право на референдумі вирішувати долю української землі. «Заяву про те, що лише українці зможуть купувати землю, ми чули від президента два місяці тому. Але це не завадило депутатам провладної більшості пропонувати законопроєкт, в якому ця норма існує. «Батьківщина» зробить все можливе, аби запобігти продажу землі іноземцям, і не допустить, щоб в одні руки віддавалось по 210 тис. га земель!» - підсумував Вадим Івченко. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика