Юлія Тимошенко зустрілася з прем'єр-міністром Хорватії - «Автоновости» » «Новости Дня»
Ayrton
Опубликовано: 16:20, 20 ноября 2019
Украина / Авто

Юлія Тимошенко зустрілася з прем'єр-міністром Хорватії - «Автоновости»

Сьогодні в рамках участі у Конгресі Європейської народної партії у Загребі Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч з прем'єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем. Йшлося про ситуацію...
Юлія Тимошенко зустрілася з прем'єр-міністром Хорватії - «Автоновости»
Юлія Тимошенко зустрілася з прем'єр-міністром Хорватії - «Автоновости»

Сьогодні в рамках участі у Конгресі Європейської народної партії у Загребі Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч з прем'єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем.


Йшлося про ситуацію в Україні та інтенсифікацію співробітництва на двосторонньому рівні між Україною та Хорватією.


Окремо сторони обговорили питання, пов'язані з незаконною анексією Криму Росією та війною на Донбасі. Юлія Тимошенко подякувала прем'єр-міністру Хорватії за послідовну підтримку незалежності, суверенітету і територіальної цілісності нашої держави.


Йшлося також про пріоритети головування Хорватії в Європейському союзі, яке розпочнеться з січня 2020 року. В цьому контексті сторони детально зупинилися на викликах Нормандського формату, особливо беручи до уваги можливу зустріч у верхах 9 грудня цього року. Юлія Тимошенко висловила позицію «Батьківщини» щодо безпекового пакету, який включає демілітаризацію та відновлення контролю української влади над кордоном нашої держави.


Окремо йшлося про досвід Хорватії у сфері сільського господарства, зокрема досвід багаторічного мораторію на продаж сільськогосподарської землі іноземцям. Сторони погодилися, що до цих питань потрібно підходити виключно з позиції захисту національних інтересів з пріоритетом захисту малого сімейного і середнього фермерства.


У зустрічі також брав участь заступник Голови партії «Батьківщина», перший заступник голови Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики Григорій Немиря.


Нагадаємо, що 20-21 листопада Юлія Тимошенко та Григорій Немиря перебувають з робочим візитом у Загребі для участі у Конгресі та Саміті ЄНП.


ЄНП є найбільшою та найвпливовішою політичною силою на європейському континенті. До її складу входять 84 партії та партнери з 43-х країн, президент Європейської комісії та президент Європейської ради, 10 голів країн-членів ЄС та 4 голови країн, які не є членами ЄС, 14 членів Європейської комісії. ЄНП має найбільшу фракцію в Європарламенті.


ba.org.ua



...

Сьогодні в рамках участі у Конгресі Європейської народної партії у Загребі Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч з прем'єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем. Йшлося про ситуацію в Україні та інтенсифікацію співробітництва на двосторонньому рівні між Україною та Хорватією. Окремо сторони обговорили питання, пов'язані з незаконною анексією Криму Росією та війною на Донбасі. Юлія Тимошенко подякувала прем'єр-міністру Хорватії за послідовну підтримку незалежності, суверенітету і територіальної цілісності нашої держави. Йшлося також про пріоритети головування Хорватії в Європейському союзі, яке розпочнеться з січня 2020 року. В цьому контексті сторони детально зупинилися на викликах Нормандського формату, особливо беручи до уваги можливу зустріч у верхах 9 грудня цього року. Юлія Тимошенко висловила позицію «Батьківщини» щодо безпекового пакету, який включає демілітаризацію та відновлення контролю української влади над кордоном нашої держави. Окремо йшлося про досвід Хорватії у сфері сільського господарства, зокрема досвід багаторічного мораторію на продаж сільськогосподарської землі іноземцям. Сторони погодилися, що до цих питань потрібно підходити виключно з позиції захисту національних інтересів з пріоритетом захисту малого сімейного і середнього фермерства. У зустрічі також брав участь заступник Голови партії «Батьківщина», перший заступник голови Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики Григорій Немиря. Нагадаємо, що 20-21 листопада Юлія Тимошенко та Григорій Немиря перебувають з робочим візитом у Загребі для участі у Конгресі та Саміті ЄНП. ЄНП є найбільшою та найвпливовішою політичною силою на європейському континенті. До її складу входять 84 партії та партнери з 43-х країн, президент Європейської комісії та президент Європейської ради, 10 голів країн-членів ЄС та 4 голови країн, які не є членами ЄС, 14 членів Європейської комісії. ЄНП має найбільшу фракцію в Європарламенті. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика