Disney зніме спін-оф до фільму "Аладдін" про принца Андерса - «Экономика» » «Новости Дня»
Инга
Опубликовано: 00:05, 11 декабря 2019
Украина / Экономика / Финансы

Disney зніме спін-оф до фільму "Аладдін" про принца Андерса - «Экономика»

Екранізована казка "Аладдін", яку створила студія Disney, підірвала американський кінематограф навесні 2019 року. Після успіху у прокаті творці пригодницького фільму вирішили зняти продовження у вигляді багатосерійного...
Disney зніме спін-оф до фільму "Аладдін" про принца Андерса - «Экономика»
Disney зніме спін-оф до фільму "Аладдін" про принца Андерса - «Экономика»

Екранізована казка "Аладдін", яку створила студія Disney, підірвала американський кінематограф навесні 2019 року. Після успіху у прокаті творці пригодницького фільму вирішили зняти продовження у вигляді багатосерійного спін-офу, в якому головним героєм постане принц Андерс.


Про те, що популярна казка "Аладдін" отримає спін-оф-серіал повідомляє видання Variety.



Після завершення зйомок епізоди про принца Андерса показуватимуть на стрімінговому сервісі Disney+. У джерелі також зазначається, що продюсерами фільму виступлять Ден Лін і Джонатан Ейріх, а головну роль зіграє американський актор Біллі Магнуссен. Автори ідеї ствердили, що персонаж Аладдін жодного разу не з'явиться у продовженні, а принц Андерсон буде єдиним головним героєм, оскільки в оригінальному фільмі 2019 року він зіграв другорядну роль.


А на сайті видання The Hollywood Reporter повідомляється, що актор нібито сам запропонував ідею серіалу з ним в головній ролі, а також вже встиг обговорити деталі сюжету. Варто додати, що принц Андерс був придуманий спеціально для римейка 2019 року, оскільки в оригінальній частині такого героя немає. За сюжетом фільму "Аладдін", він сватався до принцеси Жасмін, яка віддала перевагу Аладдіну.



24tv.ua


...

Екранізована казка "Аладдін", яку створила студія Disney, підірвала американський кінематограф навесні 2019 року. Після успіху у прокаті творці пригодницького фільму вирішили зняти продовження у вигляді багатосерійного спін-офу, в якому головним героєм постане принц Андерс. Про те, що популярна казка "Аладдін" отримає спін-оф-серіал повідомляє видання Variety. Після завершення зйомок епізоди про принца Андерса показуватимуть на стрімінговому сервісі Disney . У джерелі також зазначається, що продюсерами фільму виступлять Ден Лін і Джонатан Ейріх, а головну роль зіграє американський актор Біллі Магнуссен. Автори ідеї ствердили, що персонаж Аладдін жодного разу не з'явиться у продовженні, а принц Андерсон буде єдиним головним героєм, оскільки в оригінальному фільмі 2019 року він зіграв другорядну роль. А на сайті видання The Hollywood Reporter повідомляється, що актор нібито сам запропонував ідею серіалу з ним в головній ролі, а також вже встиг обговорити деталі сюжету. Варто додати, що принц Андерс був придуманий спеціально для римейка 2019 року, оскільки в оригінальній частині такого героя немає. За сюжетом фільму "Аладдін", він сватався до принцеси Жасмін, яка віддала перевагу Аладдіну. 24tv.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика