Адель випустила перший альбом за останні шість років (відео) - «Экономика» » «Новости Дня»
Владилена
Опубликовано: 00:00, 20 ноября 2021
Украина / Экономика / Финансы

Адель випустила перший альбом за останні шість років (відео) - «Экономика»

Відома співачка Адель презентувала свій четвертий студійний альбом за назвою 30. Про це йдеться на офіційному сайті виконавиці, інформує Кореспондент. Назва символізує вік актриси, в якому вона вийшла заміж за свого першого чоловіка Саймона Конеккі. В альбомі 12 композицій, серед яких три нові пісні - I Drink Wine, Love Is a Game та Hold On Адель виконала ще наприкінці жовтня на концерті у Лос-Анджелесі. Також напередодні вона заспівала пісню, присвячену батькові To Be Loved.  Артистка присвятила альбом своєму дев'ятирічному синові
Адель випустила перший альбом за останні шість років (відео) - «Экономика»
Адель випустила перший альбом за останні шість років (відео) - «Экономика»

Відома співачка Адель презентувала свій четвертий студійний альбом за назвою 30.


Про це йдеться на офіційному сайті виконавиці, інформує Кореспондент.


Назва символізує вік актриси, в якому вона вийшла заміж за свого першого чоловіка Саймона Конеккі.


В альбомі 12 композицій, серед яких три нові пісні - I Drink Wine, Love Is a Game та Hold On Адель виконала ще наприкінці жовтня на концерті у Лос-Анджелесі. Також напередодні вона заспівала пісню, присвячену батькові To Be Loved. 


Артистка присвятила альбом своєму дев'ятирічному синові Анджело і хотіла таким чином пояснити йому, як важко переживає розлучення. Платівка включає теми розлуки, тривог та материнства.


"Мій мудрий друг, який завжди дає найкращі поради. Друг, який не спав усю ніч і тримав мене за руку, доки я невпинно плакала", - описувала новий альбом Адель. 




Кореспондент


...

Відома співачка Адель презентувала свій четвертий студійний альбом за назвою 30. Про це йдеться на офіційному сайті виконавиці, інформує Кореспондент. Назва символізує вік актриси, в якому вона вийшла заміж за свого першого чоловіка Саймона Конеккі. В альбомі 12 композицій, серед яких три нові пісні - I Drink Wine, Love Is a Game та Hold On Адель виконала ще наприкінці жовтня на концерті у Лос-Анджелесі. Також напередодні вона заспівала пісню, присвячену батькові To Be Loved. Артистка присвятила альбом своєму дев'ятирічному синові Анджело і хотіла таким чином пояснити йому, як важко переживає розлучення. Платівка включає теми розлуки, тривог та материнства. "Мій мудрий друг, який завжди дає найкращі поради. Друг, який не спав усю ніч і тримав мене за руку, доки я невпинно плакала", - описувала новий альбом Адель. Кореспондент .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика