Юлія Тимошенко вимагає призначення силовиків і розслідування корупційних оборудок - «Мир» » «Новости Дня»
Агнесса
Опубликовано: 12:33, 18 июня 2019
Мир / Украина

Юлія Тимошенко вимагає призначення силовиків і розслідування корупційних оборудок - «Мир»

Для розслідування корупційних злочинів високопосадовців, які керували країною останні 5 років, нам потрібні нові силовики. Саме тому президент має подати кандидатури на нового Генпрокурора та Голову СБУ, а парламент...
Юлія Тимошенко вимагає призначення силовиків і розслідування корупційних оборудок - «Мир»
Юлія Тимошенко вимагає призначення силовиків і розслідування корупційних оборудок - «Мир»

Для розслідування корупційних злочинів високопосадовців, які керували країною останні 5 років, нам потрібні нові силовики. Саме тому президент має подати кандидатури на нового Генпрокурора та Голову СБУ, а парламент має за них проголосувати.


Про це Юлія Тимошенко заявила під час Погоджувальної ради керівників парламентських фракцій та груп.


Лідер «Батьківщини» нагадала, що в президента є конституційне право звільнити та призначити Генпрокурора та Голову СБУ, проте Зеленський поки не вніс подання на призначення.


«Нам треба звернутися до глави держави і розв'язати це таким чином: президент завтра вносить подання на Генпрокурора та Голову СБУ. Парламент за процедурою ad hoc має проголосувати за звільнення та призначення нових Генпрокурора та Голови СБУ», - сказала вона.


Голова партії запевнила, якщо зараз не почнуться гучні розслідування і суспільству не пред'являть винних за розкрадання фінансів, землі, державного майна, це означатиме, що на позачергових виборах корумпована верхівка колишньої влади піде до Ради. І виникнуть підозри про якісь залаштункові домовленості за спиною суспільства, додала вона.


З огляду на це, Юлія Тимошенко закликала представника президента у ВР звернутися до глави держави з прохання швидше внести кандидатури нових силовиків, а спікера - одразу ж після того, як відповідні подання надійдуть до Ради, винести їх на голосування в залі.



ba.org.ua


...

Для розслідування корупційних злочинів високопосадовців, які керували країною останні 5 років, нам потрібні нові силовики. Саме тому президент має подати кандидатури на нового Генпрокурора та Голову СБУ, а парламент має за них проголосувати. Про це Юлія Тимошенко заявила під час Погоджувальної ради керівників парламентських фракцій та груп. Лідер «Батьківщини» нагадала, що в президента є конституційне право звільнити та призначити Генпрокурора та Голову СБУ, проте Зеленський поки не вніс подання на призначення. «Нам треба звернутися до глави держави і розв'язати це таким чином: президент завтра вносить подання на Генпрокурора та Голову СБУ. Парламент за процедурою ad hoc має проголосувати за звільнення та призначення нових Генпрокурора та Голови СБУ», - сказала вона. Голова партії запевнила, якщо зараз не почнуться гучні розслідування і суспільству не пред'являть винних за розкрадання фінансів, землі, державного майна, це означатиме, що на позачергових виборах корумпована верхівка колишньої влади піде до Ради. І виникнуть підозри про якісь залаштункові домовленості за спиною суспільства, додала вона. З огляду на це, Юлія Тимошенко закликала представника президента у ВР звернутися до глави держави з прохання швидше внести кандидатури нових силовиків, а спікера - одразу ж після того, як відповідні подання надійдуть до Ради, винести їх на голосування в залі. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика