Іван Крулько: Ми потребуємо миру, який ґрунтується на правді - «Мир» » «Новости Дня»
Ефросинья
Опубликовано: 20:02, 09 декабря 2019
Мир / Украина

Іван Крулько: Ми потребуємо миру, який ґрунтується на правді - «Мир»

В Україні немає громадянського конфлікту, як це намагається подати Росія. Україна є жертвою російської агресії. На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина», співпрезидент Парламентської...
Іван Крулько: Ми потребуємо миру, який ґрунтується на правді - «Мир»
Іван Крулько: Ми потребуємо миру, який ґрунтується на правді - «Мир»

В Україні немає громадянського конфлікту, як це намагається подати Росія. Україна є жертвою російської агресії.


На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина», співпрезидент Парламентської асамблеї ЄВРОНЕСТ, голова постійної делегації Верховної ради України у ПА ЄВРОНЕСТ Іван Крулько під час виступу на восьмій пленарній сесії ПА ЄВРОНЕСТ.


Політик нагадав, що Україна так само, як Молдова і Грузія, стала жертвою російської агресії. Тому безпека є одним із головним викликів для східних партнерів.


«Для безпеки України сьогодні важливий день через перемовини у нормандському форматі в Парижі. Ми дуже сподіваємось, що вони будуть успішними для нашої країни. Розраховуємо на наших західних партнерів і сподіваємося, що президент Зеленський буде відстоювати національні інтереси України у цьому складному переговорному процесі», - зазначив народний депутат.


Іван Крулько зауважив, що агресивна політика Росії на східних кордонах ЄС також становить значну загрозу і для Європи. Він закликав до спільної боротьби та підтримки України.


«Шлях до реального миру - це контроль над українсько-російським кордоном, виведення російських військ з Донбасу та деокупація Криму. Спочатку має йти безпека, а потім можна переходити й до політики», - переконаний політик.


Під час виступу Іван Крулько також підняв питання «Східного партнерства» після 2020 року та «стратегії тріо», запропонованої співголовою ПА ЄВРОНЕСТ Андрюсом Кубіліусом.


«Асоційовані угоди з Грузією, Молдовою та Україною не мають стати остаточною метою у відносинах з ЄС. Слід розвивати «Східне партнерство +», щоб відповідати потребам та очікуванням наших країн. Або ж створити нову «стратегію тріо», що має поглибити економічну інтеграцію трьох країн, що уклали угоди про асоціацію, - Україну, Молдову і Грузію. ЄС має показати готовність відкрити двері для вступу будь-якої європейської держави, що відповідає критеріям. Бо розширення є одним із ключових стовпів зовнішньої політики ЄС і потужним інструментом змін і трансформації сусідніх із ЄС держав», - резюмував Іван Крулько.


ba.org.ua


...

В Україні немає громадянського конфлікту, як це намагається подати Росія. Україна є жертвою російської агресії. На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина», співпрезидент Парламентської асамблеї ЄВРОНЕСТ, голова постійної делегації Верховної ради України у ПА ЄВРОНЕСТ Іван Крулько під час виступу на восьмій пленарній сесії ПА ЄВРОНЕСТ. Політик нагадав, що Україна так само, як Молдова і Грузія, стала жертвою російської агресії. Тому безпека є одним із головним викликів для східних партнерів. «Для безпеки України сьогодні важливий день через перемовини у нормандському форматі в Парижі. Ми дуже сподіваємось, що вони будуть успішними для нашої країни. Розраховуємо на наших західних партнерів і сподіваємося, що президент Зеленський буде відстоювати національні інтереси України у цьому складному переговорному процесі», - зазначив народний депутат. Іван Крулько зауважив, що агресивна політика Росії на східних кордонах ЄС також становить значну загрозу і для Європи. Він закликав до спільної боротьби та підтримки України. «Шлях до реального миру - це контроль над українсько-російським кордоном, виведення російських військ з Донбасу та деокупація Криму. Спочатку має йти безпека, а потім можна переходити й до політики», - переконаний політик. Під час виступу Іван Крулько також підняв питання «Східного партнерства» після 2020 року та «стратегії тріо», запропонованої співголовою ПА ЄВРОНЕСТ Андрюсом Кубіліусом. «Асоційовані угоди з Грузією, Молдовою та Україною не мають стати остаточною метою у відносинах з ЄС. Слід розвивати «Східне партнерство », щоб відповідати потребам та очікуванням наших країн. Або ж створити нову «стратегію тріо», що має поглибити економічну інтеграцію трьох країн, що уклали угоди про асоціацію, - Україну, Молдову і Грузію. ЄС має показати готовність відкрити двері для вступу будь-якої європейської держави, що відповідає критеріям. Бо розширення є одним із ключових стовпів зовнішньої політики ЄС і потужним інструментом змін і трансформації сусідніх із ЄС держав», - резюмував Іван Крулько. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика