Іван Крулько: Закон про референдум потрібен Україні - «Политика» » «Новости Дня»
Cook
Опубликовано: 16:01, 27 мая 2019
Политика / Украина

Іван Крулько: Закон про референдум потрібен Україні - «Политика»

«Батьківщина» підтримує ідею закону про референдум, бо в Конституції прописано, що в країні проводяться референдуми. Але є кілька пересторіг і зараз надзвичайно важливо, що там буде записано. Саме тому дуже хочу подивитись законопроект про всеукраїнський та місцевий референдум, який напрацьовує команда Зеленського. Нагадаю, що Конституційний суд, за поданням депутатів, зокрема мого авторства, визнав закон про всеукраїнський референдум неконституційним. У ньому були норми, які порушували Конституцію і могли призвести до ліквідації
Іван Крулько: Закон про референдум потрібен Україні - «Политика»
Іван Крулько: Закон про референдум потрібен Україні - «Политика»

«Батьківщина» підтримує ідею закону про референдум, бо в Конституції прописано, що в країні проводяться референдуми.


Але є кілька пересторіг і зараз надзвичайно важливо, що там буде записано. Саме тому дуже хочу подивитись законопроект про всеукраїнський та місцевий референдум, який напрацьовує команда Зеленського.


Нагадаю, що Конституційний суд, за поданням депутатів, зокрема мого авторства, визнав закон про всеукраїнський референдум неконституційним.


У ньому були норми, які порушували Конституцію і могли призвести до ліквідації державності через референдум.


Не треба забувати й про нереалізовані референдуми та так звані псевдореферендуми. Пригадайте референдум Кучми: 4 питання - і жодне не реалізоване на практиці, чи псевдореферендум, який під дулами автоматів проводила Росія і через який у нас Крим «відтяпали».


І ще одне, боюсь, що політики, які займають найвищі посади, будуть прикриватись референдумами, коли боятимуться брати на себе відповідальність. Я хочу, щоб політики були відповідальними і брали на себе відповідальність, якщо їх обрали.


Іван Крулько, заступник Голови партії «Батьківщина», Facebook


...

«Батьківщина» підтримує ідею закону про референдум, бо в Конституції прописано, що в країні проводяться референдуми. Але є кілька пересторіг і зараз надзвичайно важливо, що там буде записано. Саме тому дуже хочу подивитись законопроект про всеукраїнський та місцевий референдум, який напрацьовує команда Зеленського. Нагадаю, що Конституційний суд, за поданням депутатів, зокрема мого авторства, визнав закон про всеукраїнський референдум неконституційним. У ньому були норми, які порушували Конституцію і могли призвести до ліквідації державності через референдум. Не треба забувати й про нереалізовані референдуми та так звані псевдореферендуми. Пригадайте референдум Кучми: 4 питання - і жодне не реалізоване на практиці, чи псевдореферендум, який під дулами автоматів проводила Росія і через який у нас Крим «відтяпали». І ще одне, боюсь, що політики, які займають найвищі посади, будуть прикриватись референдумами, коли боятимуться брати на себе відповідальність. Я хочу, щоб політики були відповідальними і брали на себе відповідальність, якщо їх обрали. Іван Крулько, заступник Голови партії «Батьківщина», Facebook .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика