Сергій Євтушок: Недоторканність має бути знята з усіх посадових осіб - «Политика» » «Новости Дня»
Глафира
Опубликовано: 04:05, 07 сентября 2019
Политика / Украина

Сергій Євтушок: Недоторканність має бути знята з усіх посадових осіб - «Политика»

Зняття недоторканності з депутатів - це лише перший крок. Наступний - позбавити імунітету всіх посадових осіб в Україні: прокурорів, суддів і навіть президента. Про це заявив член партії «Батьківщина» Сергій Євтушок на телеканалі «НАШ». «Ми вимагаємо, щоб в Україні взагалі не було недоторканних. І ми би хотіли внести зміни в Конституцію, які дали б можливість уникнути цього рудименту для всіх посадових осіб», - наголосив він. Водночас політик зауважив, що ухвалення відповідних змін має проходити без порушення Регламенту. Адже це може
Сергій Євтушок: Недоторканність має бути знята з усіх посадових осіб - «Политика»
Сергій Євтушок: Недоторканність має бути знята з усіх посадових осіб - «Политика»

Зняття недоторканності з депутатів - це лише перший крок. Наступний - позбавити імунітету всіх посадових осіб в Україні: прокурорів, суддів і навіть президента.


Про це заявив член партії «Батьківщина» Сергій Євтушок на телеканалі «НАШ».


«Ми вимагаємо, щоб в Україні взагалі не було недоторканних. І ми би хотіли внести зміни в Конституцію, які дали б можливість уникнути цього рудименту для всіх посадових осіб», - наголосив він.


Водночас політик зауважив, що ухвалення відповідних змін має проходити без порушення Регламенту. Адже це може бути підставою для оскарження рішення в Конституційному Суді.


Сергій Євтушок нагадав, що «Батьківщина» завжди була послідовною в цьому питанні і під час голосування одностайно підтримала ці змін до Конституції.


ba.org.ua


...

Зняття недоторканності з депутатів - це лише перший крок. Наступний - позбавити імунітету всіх посадових осіб в Україні: прокурорів, суддів і навіть президента. Про це заявив член партії «Батьківщина» Сергій Євтушок на телеканалі «НАШ». «Ми вимагаємо, щоб в Україні взагалі не було недоторканних. І ми би хотіли внести зміни в Конституцію, які дали б можливість уникнути цього рудименту для всіх посадових осіб», - наголосив він. Водночас політик зауважив, що ухвалення відповідних змін має проходити без порушення Регламенту. Адже це може бути підставою для оскарження рішення в Конституційному Суді. Сергій Євтушок нагадав, що «Батьківщина» завжди була послідовною в цьому питанні і під час голосування одностайно підтримала ці змін до Конституції. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика