Андрій Ніколаєнко: Професійність Юлії Тимошенко та її готовність очолити уряд не викликають сумнівів - «Общество» » «Новости Дня»
Нина
Опубликовано: 16:56, 03 июля 2019
Общество / Украина

Андрій Ніколаєнко: Професійність Юлії Тимошенко та її готовність очолити уряд не викликають сумнівів - «Общество»

Під час економічної кризи, у якій сьогодні перебуває Україна, очолити уряд має бездоганно професійна і фахова людина. Таку думку в студії ток-шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна»...
Андрій Ніколаєнко: Професійність Юлії Тимошенко та її готовність очолити уряд не викликають сумнівів - «Общество»
Андрій Ніколаєнко: Професійність Юлії Тимошенко та її готовність очолити уряд не викликають сумнівів - «Общество»

Під час економічної кризи, у якій сьогодні перебуває Україна, очолити уряд має бездоганно професійна і фахова людина.


Таку думку в студії ток-шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна» висловив кандидат у депутати від «Батьківщини», лідер партії «Основа» Андрій Ніколаєнко.


Коментуючи прем'єрські рейтинги, у яких фігурує лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко, він наголосив, що її професійність і готовність очолити уряд не викликають сумнівів.


«Основою для нової коаліції в парламенті і призначення прем'єр-міністра має стати план економічного відродження країни. Тому що уряд має займатись економікою. Зона відповідальності президента - зовнішня політика, прем'єра - розвиток економіки та підвищення життя українців. У «Батьківщини» такий план є - це «Новий курс». І він може стати тим програмним документом, який згуртує політиків», - зазначив Андрій Ніколаєнко.


ba.org.ua


...

Під час економічної кризи, у якій сьогодні перебуває Україна, очолити уряд має бездоганно професійна і фахова людина. Таку думку в студії ток-шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна» висловив кандидат у депутати від «Батьківщини», лідер партії «Основа» Андрій Ніколаєнко. Коментуючи прем'єрські рейтинги, у яких фігурує лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко, він наголосив, що її професійність і готовність очолити уряд не викликають сумнівів. «Основою для нової коаліції в парламенті і призначення прем'єр-міністра має стати план економічного відродження країни. Тому що уряд має займатись економікою. Зона відповідальності президента - зовнішня політика, прем'єра - розвиток економіки та підвищення життя українців. У «Батьківщини» такий план є - це «Новий курс». І він може стати тим програмним документом, який згуртує політиків», - зазначив Андрій Ніколаєнко. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика