Вадим Івченко: Аграрії вимагають від влади запитати в українців дозволу продавати землю - «Общество» » «Новости Дня»
Dutton
Опубликовано: 16:00, 17 октября 2019
Общество / Украина

Вадим Івченко: Аграрії вимагають від влади запитати в українців дозволу продавати землю - «Общество»

Завдяки злагодженим діям депутатів «Батьківщини», представників аграрних і сільськогосподарських асоціацій, аграрної науки, фермерів, Героїв України вдалось не допустити розгляд та ухвалення аграрним Комітетом ВРУ...
Вадим Івченко: Аграрії вимагають від влади запитати в українців дозволу продавати землю - «Общество»
Вадим Івченко: Аграрії вимагають від влади запитати в українців дозволу продавати землю - «Общество»

Завдяки злагодженим діям депутатів «Батьківщини», представників аграрних і сільськогосподарських асоціацій, аграрної науки, фермерів, Героїв України вдалось не допустити розгляд та ухвалення аграрним Комітетом ВРУ закону щодо продажу української землі.


Про це на брифінгу в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат фракції Вадим Івченко, коментуючи результати вчорашнього засідання Комітету з агрополітики.


«Згідно із законопроєктами, які були подані від партії влади, землю мали право купувати іноземці, величезними обсягами. І все це мало відбуватись за спиною українського народу. Ми вимагали відкликати всі подані законопроєкти, і перш, ніж взагалі говорити про ринок землі, провести всеукраїнський референдум, на якому всі жителі мають визначитись: чи дозволяти владі її продаж! Ми звернулись до уряду та президента: запитайте в українців!» - наголосив він.


Президент Асоціації фермерів та приватних землевласників Микола Стрижак підтримав представника «Батьківщини» і заявив, що владою вже пройдено всі червоні лінії. Саме тому фермери вимушені перейти «до інших етапів спілкування з владою».


Від аграрних спілок виступила представник Асоціації тваринників України Ірина Паламар, яка заявила, що земельна реформа, запропонована урядом, є антинародною, що це є здача національних інтересів.


Підсумовуючи виступи, Вадим Івченко закликав аграріїв до консолідованих дій, адже вже завтра відбудеться друге засідання аграрного Комітету, на якому цілком імовірно буде спроба ще раз протягнути антинародний закон.


ba.org.ua


...

Завдяки злагодженим діям депутатів «Батьківщини», представників аграрних і сільськогосподарських асоціацій, аграрної науки, фермерів, Героїв України вдалось не допустити розгляд та ухвалення аграрним Комітетом ВРУ закону щодо продажу української землі. Про це на брифінгу в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат фракції Вадим Івченко, коментуючи результати вчорашнього засідання Комітету з агрополітики. «Згідно із законопроєктами, які були подані від партії влади, землю мали право купувати іноземці, величезними обсягами. І все це мало відбуватись за спиною українського народу. Ми вимагали відкликати всі подані законопроєкти, і перш, ніж взагалі говорити про ринок землі, провести всеукраїнський референдум, на якому всі жителі мають визначитись: чи дозволяти владі її продаж! Ми звернулись до уряду та президента: запитайте в українців!» - наголосив він. Президент Асоціації фермерів та приватних землевласників Микола Стрижак підтримав представника «Батьківщини» і заявив, що владою вже пройдено всі червоні лінії. Саме тому фермери вимушені перейти «до інших етапів спілкування з владою». Від аграрних спілок виступила представник Асоціації тваринників України Ірина Паламар, яка заявила, що земельна реформа, запропонована урядом, є антинародною, що це є здача національних інтересів. Підсумовуючи виступи, Вадим Івченко закликав аграріїв до консолідованих дій, адже вже завтра відбудеться друге засідання аграрного Комітету, на якому цілком імовірно буде спроба ще раз протягнути антинародний закон. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика