У Києві 4 листопада було побито два температурних рекорди - «Общество» » «Новости Дня»
Катерина
Опубликовано: 20:04, 05 ноября 2019
Общество / Украина

У Києві 4 листопада було побито два температурних рекорди - «Общество»

У Києві температура повітря 4 листопада підвищилася до рекордного рівня. Як повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Срезневського, повітря після опівдня 4 листопада прогрілося до +17,6°, що на 2,7° вище, ніж попередній рекорд, встановлений у 1957 році. Рекордних значень також досягла середньодобова температура - +12,9°, що на 0,6° вище за рекорд 1996 року. У ніч із 4 проти 5 листопада температура повітря не опустилася нижче за +12,3°. У такий спосіб було повторено попередній рекорд, зафіксований у 1930 році. Метеорологи
У Києві 4 листопада було побито два температурних рекорди - «Общество»
У Києві 4 листопада було побито два температурних рекорди - «Общество»

У Києві температура повітря 4 листопада підвищилася до рекордного рівня.


Як повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Срезневського, повітря після опівдня 4 листопада прогрілося до +17,6°, що на 2,7° вище, ніж попередній рекорд, встановлений у 1957 році.


Рекордних значень також досягла середньодобова температура - +12,9°, що на 0,6° вище за рекорд 1996 року.


У ніч із 4 проти 5 листопада температура повітря не опустилася нижче за +12,3°. У такий спосіб було повторено попередній рекорд, зафіксований у 1930 році.


Метеорологи зазначають, що за кліматичними даними такі температури відповідають 21 вересня.


ua.interfax.com.ua



...

У Києві температура повітря 4 листопада підвищилася до рекордного рівня. Як повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Срезневського, повітря після опівдня 4 листопада прогрілося до 17,6°, що на 2,7° вище, ніж попередній рекорд, встановлений у 1957 році. Рекордних значень також досягла середньодобова температура - 12,9°, що на 0,6° вище за рекорд 1996 року. У ніч із 4 проти 5 листопада температура повітря не опустилася нижче за 12,3°. У такий спосіб було повторено попередній рекорд, зафіксований у 1930 році. Метеорологи зазначають, що за кліматичними даними такі температури відповідають 21 вересня. ua.interfax.com.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика