Юлія Тимошенко: Результат виборів - це протоколи з мокрими печатками (відео) - «Автоновости» » «Новости Дня»
Валерий
Опубликовано: 21:16, 31 марта 2019
Украина / Авто

Юлія Тимошенко: Результат виборів - це протоколи з мокрими печатками (відео) - «Автоновости»

До другого туру президентських виборів потрапляють Володимир Зеленський та Юлія Тимошенко. Про це свідчать результати обробки даних майже 18 тис. виборчих дільниць по всій Україні, отримані штабом Юлії Тимошенко. ...
Юлія Тимошенко: Результат виборів - це протоколи з мокрими печатками (відео) - «Автоновости»
Юлія Тимошенко: Результат виборів - це протоколи з мокрими печатками (відео) - «Автоновости»

До другого туру президентських виборів потрапляють Володимир Зеленський та Юлія Тимошенко. Про це свідчать результати обробки даних майже 18 тис. виборчих дільниць по всій Україні, отримані штабом Юлії Тимошенко.


Доля другого місця президентських виборів залишатиметься невизначеною до підрахунку протоколів з мокрими печатками. Про це заявила Юлія Тимошенко під час першої прес-конференції у Києві.


Так, команда лідера «Батьківщини» провела всеохопний екзит-пол, щоб знати реальну картину.


У результаті, перше місце - у Володимира Зеленського (27%), на другому - наша команда (20,9), третє - у Порошенка (17,5%).




Юлія Тимошенко переконана, що покладатися в країні без демократії, справжньої соціології з мільярдними ресурсами, які викладені на підкуп виборців, можливо тільки на протоколи дільничних та окружних виборчих комісій з мокрими печатками та оригінальними підписами.


«Я стверджую, що наша команду проводить паралельний підрахунок голосів, які ми розпочнемо оголошувати з 24:00. Це означає, що ми будемо отримувати копії протоколів в електронній формі, з кожної дільниці. Ми розраховуємо до кінця завтрашнього дня зібрати оригінальні протоколи з мокрими печатками та підписами і пред'явити суспільству», - повідомила вона.


У команди Юлії Тимошенко достатньо спостерігачі на дільницях та в окружних виборчих комісіях, щоб захистити результат виборів. Саме тому лідер «Батьківщини» закликала суспільство не сприймати соціологію, яка називається екзит-поли, як істину в останній інстанції, «це маніпулятивна річ».


Вона також звернулася до українців і подякувала всім, хто прийшов і проголосував на виборах.


«Це означає, що Україна має надії на зміни, на те, що мафія від влади піде і в країні розпочнеться справжнє відродження», - наголосила Голова партії.




ba.org.ua



...

До другого туру президентських виборів потрапляють Володимир Зеленський та Юлія Тимошенко. Про це свідчать результати обробки даних майже 18 тис. виборчих дільниць по всій Україні, отримані штабом Юлії Тимошенко. Доля другого місця президентських виборів залишатиметься невизначеною до підрахунку протоколів з мокрими печатками. Про це заявила Юлія Тимошенко під час першої прес-конференції у Києві. Так, команда лідера «Батьківщини» провела всеохопний екзит-пол, щоб знати реальну картину. У результаті, перше місце - у Володимира Зеленського (27%), на другому - наша команда (20,9), третє - у Порошенка (17,5%). Юлія Тимошенко переконана, що покладатися в країні без демократії, справжньої соціології з мільярдними ресурсами, які викладені на підкуп виборців, можливо тільки на протоколи дільничних та окружних виборчих комісій з мокрими печатками та оригінальними підписами. «Я стверджую, що наша команду проводить паралельний підрахунок голосів, які ми розпочнемо оголошувати з 24:00. Це означає, що ми будемо отримувати копії протоколів в електронній формі, з кожної дільниці. Ми розраховуємо до кінця завтрашнього дня зібрати оригінальні протоколи з мокрими печатками та підписами і пред'явити суспільству», - повідомила вона. У команди Юлії Тимошенко достатньо спостерігачі на дільницях та в окружних виборчих комісіях, щоб захистити результат виборів. Саме тому лідер «Батьківщини» закликала суспільство не сприймати соціологію, яка називається екзит-поли, як істину в останній інстанції, «це маніпулятивна річ». Вона також звернулася до українців і подякувала всім, хто прийшов і проголосував на виборах. «Це означає, що Україна має надії на зміни, на те, що мафія від влади піде і в країні розпочнеться справжнє відродження», - наголосила Голова партії. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика