Покарання, гірше за смертну кару, – Тимошенко вшанувала річницю депортації кримських татар - «Происшествия» » «Новости Дня»
Настасья
Опубликовано: 12:53, 18 мая 2019
Украина / Происшествия и криминал

Покарання, гірше за смертну кару, – Тимошенко вшанувала річницю депортації кримських татар - «Происшествия»

Ми обов'язково повернемо Крим і відновимо мир в Україні. Ми будемо разом з кримськими татарами мирно і дружно жити у нашій красивій країні. Таке переконання Юлія Тимошенко...
Покарання, гірше за смертну кару, – Тимошенко вшанувала річницю депортації кримських татар - «Происшествия»
Покарання, гірше за смертну кару, – Тимошенко вшанувала річницю депортації кримських татар - «Происшествия»

Ми обов'язково повернемо Крим і відновимо мир в Україні. Ми будемо разом з кримськими татарами мирно і дружно жити у нашій красивій країні.


Таке переконання Юлія Тимошенко висловила на своїй сторінці у Facebook до Дня пам'яті жертв політичних репресій і 75-річчя депортації кримських татар.


За її словами, на міжнародних зустрічах іноді дорікають, що українці надто часто «святкують» всякі сумні роковини.


"Я ж у відповідь можу хіба навести слова лауреата Нобелівської премії, перуанського письменника Маріо Варгаса Льйоси, який дивувався з того, що українцям взагалі вдалося вижити і зберегтися в цих жорнах історії. Льйоса, у рецензії на роботу Енн Епплбом «Червоний голод. Війна Сталіна проти України», пише про те, «до яких крайнощів може довести ідеологічний фанатизм, сліпота й ідіотизм, які його супроводжують». І в такому тотальному ідіотизмі ми прожили по суті кілька століть. Вижили і вистояли...", - зауважила вона.


Голова партії також зазначила, що в давній Греції існувало покарання, суворіше за смертну кару: вигнання.


"Позбавити людину коренів і рідної землі вважалося гірше за страту. В СРСР на це були засуджені цілі народи. Зокрема і кримські татари", - наголосила лідер партії.


Юлія Тимошенко прикро констатувала: репресії стосовно цього гордого і нескореного народу продовжуються й сьогодні, в окупованому Криму.
Вона висловила щире захоплення їхнім характером, мужністю і незламністю.


"І в цьому захопленні, замішаному на співчутті, співпереживанні та чутті спільної долі, я говорю з усією впевненістю: ми обов'язково повернемо Крим і відновимо мир в Україні. Інакше бути не може!" - переконана Юлія Тимошенко.


ba.org.ua


...

Ми обов'язково повернемо Крим і відновимо мир в Україні. Ми будемо разом з кримськими татарами мирно і дружно жити у нашій красивій країні. Таке переконання Юлія Тимошенко висловила на своїй сторінці у Facebook до Дня пам'яті жертв політичних репресій і 75-річчя депортації кримських татар. За її словами, на міжнародних зустрічах іноді дорікають, що українці надто часто «святкують» всякі сумні роковини. "Я ж у відповідь можу хіба навести слова лауреата Нобелівської премії, перуанського письменника Маріо Варгаса Льйоси, який дивувався з того, що українцям взагалі вдалося вижити і зберегтися в цих жорнах історії. Льйоса, у рецензії на роботу Енн Епплбом «Червоний голод. Війна Сталіна проти України», пише про те, «до яких крайнощів може довести ідеологічний фанатизм, сліпота й ідіотизм, які його супроводжують». І в такому тотальному ідіотизмі ми прожили по суті кілька століть. Вижили і вистояли.", - зауважила вона. Голова партії також зазначила, що в давній Греції існувало покарання, суворіше за смертну кару: вигнання. "Позбавити людину коренів і рідної землі вважалося гірше за страту. В СРСР на це були засуджені цілі народи. Зокрема і кримські татари", - наголосила лідер партії. Юлія Тимошенко прикро констатувала: репресії стосовно цього гордого і нескореного народу продовжуються й сьогодні, в окупованому Криму. Вона висловила щире захоплення їхнім характером, мужністю і незламністю. "І в цьому захопленні, замішаному на співчутті, співпереживанні та чутті спільної долі, я говорю з усією впевненістю: ми обов'язково повернемо Крим і відновимо мир в Україні. Інакше бути не може!" - переконана Юлія Тимошенко. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика