Юлія Тимошенко привітала ЄНП з перемогою на виборах до Європарламенту - «Происшествия» » «Новости Дня»
Луиза
Опубликовано: 16:11, 27 мая 2019
Украина / Происшествия и криминал

Юлія Тимошенко привітала ЄНП з перемогою на виборах до Європарламенту - «Происшествия»

Юлія Тимошенко привітала Президента Європейської народної партії (ЄНП) Жозефа Доля, кандидата від ЄНП на посаду Президента Європейської Комісії Манфреду Веберу та членів ЄНП з перемогою на виборах до Європарламенту. ...
Юлія Тимошенко привітала ЄНП з перемогою на виборах до Європарламенту - «Происшествия»
Юлія Тимошенко привітала ЄНП з перемогою на виборах до Європарламенту - «Происшествия»

Юлія Тимошенко привітала Президента Європейської народної партії (ЄНП) Жозефа Доля, кандидата від ЄНП на посаду Президента Європейської Комісії Манфреду Веберу та членів ЄНП з перемогою на виборах до Європарламенту.


Наводимо текст привітання:


Із великим задоволенням вітаю вас від імені партії «Батьківщина» з перемогою на виборах до Європейського парламенту. Ми були раді дізнатися, що наша сім'я політичних партій - ЄНП отримала такий чудовий результат.


Бажаю Вам успіхів у здійсненні ваших повноважень. Я впевнена, що під вашим керівництвом у Європейському Парламенті та Європейській Комісії, Європейський Союз подолає усі труднощі, які наразі існують.


Також, користуючись цією можливістю, хотіла б подякувати вам за вашу рішучу підтримку та внесок у зміцнення зв'язків між Україною та Європейським Союзом. Ваша подальша допомога у ці драматичні часи для України є одночасно надихаючою та зворушливою. Це дає нам надію на відновлення миру в країні, а також повернення анексованого Криму і окупованої частини Донбасу.


Усвідомлення того, що у нас є такі надійні друзі у Європі, допоможе Україні бути впевненою у своєму майбутньому - незалежної суверенної держави з європейською перспективою.


З нетерпінням очікуємо на нашу подальшу, тісну та конструктивну співпрацю у просуванні демократії, процвітання та наших спільних цінностей на Європейському континенті!


Юлія Тимошенко, лідер партії «Батьківщина»


ba.org.ua


...

Юлія Тимошенко привітала Президента Європейської народної партії (ЄНП) Жозефа Доля, кандидата від ЄНП на посаду Президента Європейської Комісії Манфреду Веберу та членів ЄНП з перемогою на виборах до Європарламенту. Наводимо текст привітання: Із великим задоволенням вітаю вас від імені партії «Батьківщина» з перемогою на виборах до Європейського парламенту. Ми були раді дізнатися, що наша сім'я політичних партій - ЄНП отримала такий чудовий результат. Бажаю Вам успіхів у здійсненні ваших повноважень. Я впевнена, що під вашим керівництвом у Європейському Парламенті та Європейській Комісії, Європейський Союз подолає усі труднощі, які наразі існують. Також, користуючись цією можливістю, хотіла б подякувати вам за вашу рішучу підтримку та внесок у зміцнення зв'язків між Україною та Європейським Союзом. Ваша подальша допомога у ці драматичні часи для України є одночасно надихаючою та зворушливою. Це дає нам надію на відновлення миру в країні, а також повернення анексованого Криму і окупованої частини Донбасу. Усвідомлення того, що у нас є такі надійні друзі у Європі, допоможе Україні бути впевненою у своєму майбутньому - незалежної суверенної держави з європейською перспективою. З нетерпінням очікуємо на нашу подальшу, тісну та конструктивну співпрацю у просуванні демократії, процвітання та наших спільних цінностей на Європейському континенті! Юлія Тимошенко, лідер партії «Батьківщина» ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика