NASA відправить ваше ім'я на Марс - «Культура» » «Новости Дня»
Higgins
Опубликовано: 20:01, 27 мая 2019
Украина / Культура

NASA відправить ваше ім'я на Марс - «Культура»

Як уже писало НВ, в середині 2020-го NASA планує відправити перший автономний міні-вертоліт на Марс під час місії Mars 2020. Мета місії - дізнатися, чи існувало коли-небудь життя на Марсі. Разом з дослідницьким...
NASA відправить ваше ім'я на Марс - «Культура»
NASA відправить ваше ім'я на Марс - «Культура»

Як уже писало НВ, в середині 2020-го NASA планує відправити перший автономний міні-вертоліт на Марс під час місії Mars 2020. Мета місії - дізнатися, чи існувало коли-небудь життя на Марсі.


Разом з дослідницьким обладнанням фахівці з NASA повинні відправити на Марс електронний чип з іменами людей, які встигнуть зареєструватися до 30 вересня 2019-го.


Чип, завтовшки з волосину людини, може вмістити понад мільйон імен. Як пише The Verge, керівництво NASA вже провертало подібний проект під час місії InSight у 2018-му, а також, коли відправляло апарат OSIRIS-REx на астероїд Бенну.


Цього разу на «квитку» на Марс вказано дату польоту, початкову і кінцеву точку подорожі, а також загальну відстань, яку подолає ім'я, зареєстроване користувачем.


Зареєструвати свій квиток можна на цьому сайті.


techno.nv.ua


...

Як уже писало НВ, в середині 2020-го NASA планує відправити перший автономний міні-вертоліт на Марс під час місії Mars 2020. Мета місії - дізнатися, чи існувало коли-небудь життя на Марсі. Разом з дослідницьким обладнанням фахівці з NASA повинні відправити на Марс електронний чип з іменами людей, які встигнуть зареєструватися до 30 вересня 2019-го. Чип, завтовшки з волосину людини, може вмістити понад мільйон імен. Як пише The Verge, керівництво NASA вже провертало подібний проект під час місії InSight у 2018-му, а також, коли відправляло апарат OSIRIS-REx на астероїд Бенну. Цього разу на «квитку» на Марс вказано дату польоту, початкову і кінцеву точку подорожі, а також загальну відстань, яку подолає ім'я, зареєстроване користувачем. Зареєструвати свій квиток можна на цьому сайті. techno.nv.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика