На Евересті за десять днів загинули 11 людей - «Автоновости» » «Новости Дня»
Аглая
Опубликовано: 20:15, 28 мая 2019
Украина / Авто

На Евересті за десять днів загинули 11 людей - «Автоновости»

[b]Американський юрист став 11-м людиною, яка загинула під час спуску з гори Еверест, найвищої гірської вершини у світі, за останні 10 днів. Про це УНН
На Евересті за десять днів загинули 11 людей - «Автоновости»
На Евересті за десять днів загинули 11 людей - «Автоновости»

Американський юрист став 11-м людиною, яка загинула під час спуску з гори Еверест, найвищої гірської вершини у світі, за останні 10 днів. Про це УНН повідомляє з посиланням на Daily Mail Online.


Житель Колорадо, 62-річний Крістофер Джон Куліш помер у понеділок. Він раптово помер після спуску, і причина його смерті залишається незрозумілою, оголосив департамент туризму Непалу.


Куліш - другий американець, який помер за останні 10 днів після досягнення піку.


Він був частиною групи альпіністів і відсвяткував свій 62-й день народження на горі.


Більшість смертей пов'язана з виснаженням і втомою, що посилюється тим, що на маршруті до вершини і з неї - "черги", що веде до небезпечних затримок.


Нагадаємо, десятим загиблим на Евересті 25 травня став 44-річний альпініст із Великої Британії


unn.com.ua


...

Американський юрист став 11-м людиною, яка загинула під час спуску з гори Еверест, найвищої гірської вершини у світі, за останні 10 днів. Про це УНН повідомляє з посиланням на Daily Mail Online. Житель Колорадо, 62-річний Крістофер Джон Куліш помер у понеділок. Він раптово помер після спуску, і причина його смерті залишається незрозумілою, оголосив департамент туризму Непалу. Куліш - другий американець, який помер за останні 10 днів після досягнення піку. Він був частиною групи альпіністів і відсвяткував свій 62-й день народження на горі. Більшість смертей пов'язана з виснаженням і втомою, що посилюється тим, що на маршруті до вершини і з неї - "черги", що веде до небезпечних затримок. Нагадаємо, десятим загиблим на Евересті 25 травня став 44-річний альпініст із Великої Британії unn.com.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика