Дієтолог: Зловживання чаю для схуднення може завдати серйозної шкоди організму - «Происшествия» » «Новости Дня»
Анатолий
Опубликовано: 08:13, 18 июля 2019
Украина / Происшествия и криминал

Дієтолог: Зловживання чаю для схуднення може завдати серйозної шкоди організму - «Происшествия»

Приваблива штука - чай для схуднення. П'єш і худнеш, нічого робити не треба... Про це розповідає на своїй сторінці у Фейсбуці дієтолог Світлана Фус. Багато людей, особливо жінки, бажаючи отримати швидкий ефект...
Дієтолог: Зловживання чаю для схуднення може завдати серйозної шкоди організму - «Происшествия»
Дієтолог: Зловживання чаю для схуднення може завдати серйозної шкоди організму - «Происшествия»

Приваблива штука - чай для схуднення. П'єш і худнеш, нічого робити не треба...


Про це розповідає на своїй сторінці у Фейсбуці дієтолог Світлана Фус.
Багато людей, особливо жінки, бажаючи отримати швидкий ефект у зниженні ваги, вдаються до допомоги різних спеціальних чаїв і напоїв. Насправді, популярні чаї з написами "Слім", "Fit", "Фігура" і т.д., вас вводять в оману. Виробники подібних засобів спекулюють на тому, що люди плутають зайвий жир і зайву вагу. Побачившименші цифри на вагах ви радієте, хоча в дзеркалі нічого не змінилося.
Що робить чай для схуднення? Такий чай не що інше, як суміш трав, що стимулюють роботу травної та сечовидільної системи. Тому має сечогінну або проносну дію. А іноді і обидві дії відразу. В результаті ви виведете з організму частину води і спорожните кишечник. Ваги покажуть "схуднення" на кілька кг. Але чи цього ви хотіли насправді?
Скоріш за все - ні. Ви хотіли позбутися жирових відкладень, але вони, на жаль, так не полишать вас. А вода повернеться так само швидко, як і пішла.
Чи це шкідливо? Так! Якщо ними зловживати це може завдати серйозної шкоди організму. Часте застосування чаїв приводить до водно-електролітних порушень, негативних змін бактеріальної флори кишечника і проблем у його роботі, випадінню волосся та погіршенню стану шкіри і нігтів, як результат поганого засвоювання вітамінів та мінералів.
Тому треба пам'ятати - за рахунок тільки чаю схуднути не вдасться.
Корекція вашого раціону, дотримання режиму харчування з регулярними фізичними навантаженнями приведуть вас до красивого і здорового тіла. Ніяк інакше.


Вечірні Вісті


...

Приваблива штука - чай для схуднення. П'єш і худнеш, нічого робити не треба. Про це розповідає на своїй сторінці у Фейсбуці дієтолог Світлана Фус. Багато людей, особливо жінки, бажаючи отримати швидкий ефект у зниженні ваги, вдаються до допомоги різних спеціальних чаїв і напоїв. Насправді, популярні чаї з написами "Слім", "Fit", "Фігура" і т.д., вас вводять в оману. Виробники подібних засобів спекулюють на тому, що люди плутають зайвий жир і зайву вагу. Побачившименші цифри на вагах ви радієте, хоча в дзеркалі нічого не змінилося. Що робить чай для схуднення? Такий чай не що інше, як суміш трав, що стимулюють роботу травної та сечовидільної системи. Тому має сечогінну або проносну дію. А іноді і обидві дії відразу. В результаті ви виведете з організму частину води і спорожните кишечник. Ваги покажуть "схуднення" на кілька кг. Але чи цього ви хотіли насправді? Скоріш за все - ні. Ви хотіли позбутися жирових відкладень, але вони, на жаль, так не полишать вас. А вода повернеться так само швидко, як і пішла. Чи це шкідливо? Так! Якщо ними зловживати це може завдати серйозної шкоди організму. Часте застосування чаїв приводить до водно-електролітних порушень, негативних змін бактеріальної флори кишечника і проблем у його роботі, випадінню волосся та погіршенню стану шкіри і нігтів, як результат поганого засвоювання вітамінів та мінералів. Тому треба пам'ятати - за рахунок тільки чаю схуднути не вдасться. Корекція вашого раціону, дотримання режиму харчування з регулярними фізичними навантаженнями приведуть вас до красивого і здорового тіла. Ніяк інакше. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика