Дощі з грозами очікуються у більшості областей України - «Происшествия» » «Новости Дня»
Mackenzie
Опубликовано: 08:17, 04 сентября 2019
Украина / Происшествия и криминал

Дощі з грозами очікуються у більшості областей України - «Происшествия»

4 вересня, погоду в більшості областей України визначатиме волога повітряна маса, і в той час, як Лівобережжя країни ще залишиться в теплішому повітрі, на Правобережжя з північного заходу пошириться прохолодна повітряна...
Дощі з грозами очікуються у більшості областей України - «Происшествия»
Дощі з грозами очікуються у більшості областей України - «Происшествия»

4 вересня, погоду в більшості областей України визначатиме волога повітряна маса, і в той час, як Лівобережжя країни ще залишиться в теплішому повітрі, на Правобережжя з північного заходу пошириться прохолодна повітряна маса, повідомляє у вівторок Укргідрометцентр.


У середу в Україні, окрім східної частини, Криму та Приазов'я, місцями короткочасний дощ із грозою. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с.


Температура вночі в західних, північних, Вінницькій області та на крайньому сході 10-15°, на решті території 16-20°; удень 19-24°, на Лівобережжі країни 25-30°.


У Києві - місцями короткочасний дощ, гроза. Температура вночі 13-15°, удень 20-22°.


За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 4 вересня найвища температура вдень була 32,5° у 1897 р., найнижча вночі 4,8° у 1914 р.


На 5 вересня синоптики прогнозують у південних, більшості центральних, східних і Сумській областях місцями короткочасний дощ, грози; на решті території - без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с, під час гроз місцями шквали 15-20 м/с.


Температура в західній частині та північних областях уночі 8-13°, удень 19-24°; на решті території вночі 11-16°, на узбережжях морів до 19°, удень 23-28°.


У Києві 5 вересня без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 11-13°, вдень 22-24°.


interfax.com.ua


...

4 вересня, погоду в більшості областей України визначатиме волога повітряна маса, і в той час, як Лівобережжя країни ще залишиться в теплішому повітрі, на Правобережжя з північного заходу пошириться прохолодна повітряна маса, повідомляє у вівторок Укргідрометцентр. У середу в Україні, окрім східної частини, Криму та Приазов'я, місцями короткочасний дощ із грозою. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі в західних, північних, Вінницькій області та на крайньому сході 10-15°, на решті території 16-20°; удень 19-24°, на Лівобережжі країни 25-30°. У Києві - місцями короткочасний дощ, гроза. Температура вночі 13-15°, удень 20-22°. За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 4 вересня найвища температура вдень була 32,5° у 1897 р., найнижча вночі 4,8° у 1914 р. На 5 вересня синоптики прогнозують у південних, більшості центральних, східних і Сумській областях місцями короткочасний дощ, грози; на решті території - без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с, під час гроз місцями шквали 15-20 м/с. Температура в західній частині та північних областях уночі 8-13°, удень 19-24°; на решті території вночі 11-16°, на узбережжях морів до 19°, удень 23-28°. У Києві 5 вересня без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 11-13°, вдень 22-24°. interfax.com.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика