Синоптик: 11-го червня в Україні пануватиме спека - «Автоновости» » «Новости Дня»
Настасья
Опубликовано: 08:11, 11 июня 2019
Украина / Авто

Синоптик: 11-го червня в Україні пануватиме спека - «Автоновости»

11-го червня в Україні пануватиме спека. Температура повітря завтра вдень становитиме +30 +34 градуси, у західних областях +27 +31 градус. Про це на своїй сторінці у...
Синоптик: 11-го червня в Україні пануватиме спека - «Автоновости»
Синоптик: 11-го червня в Україні пануватиме спека - «Автоновости»

11-го червня в Україні пануватиме спека. Температура повітря завтра вдень становитиме +30 +34 градуси, у західних областях +27 +31 градус.


Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко.


Такі люті градуси можуть провокувати теплові удари, запаморочення, проблеми із артеріальним тиском, диханням, зростає пожежна небепека у 'сухих' областях України.
Будьте уважними до себе і до довкілля.


Дощі з грозами ймовірні у західних областях, у північній частині та на Вінниччині. Локально очікуються при грозах сильні зливи та шквалисте посилення вітру, також град.


Стосовно Заходу. Грозові дощі малоймовірні на території, прилеглій до західного кордону України.
На Сході, Півдні та у більшості центральних областей переважатиме суха повітряна маса.


У Києві вівторок буде спекотним, +30 +32 градуси, вдень можливий локальний дощ із грозою.
До кінця тижня спека в Україні домінуватиме і навіть посилиться.


За попередніми прогнозами, дихнемо легше 16-17-го червня, тобто, спека послабне у найближчі неділю-понеділок.






Вечірні Вісті


...

11-го червня в Україні пануватиме спека. Температура повітря завтра вдень становитиме 30 34 градуси, у західних областях 27 31 градус. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко. Такі люті градуси можуть провокувати теплові удари, запаморочення, проблеми із артеріальним тиском, диханням, зростає пожежна небепека у 'сухих' областях України. Будьте уважними до себе і до довкілля. Дощі з грозами ймовірні у західних областях, у північній частині та на Вінниччині. Локально очікуються при грозах сильні зливи та шквалисте посилення вітру, також град. Стосовно Заходу. Грозові дощі малоймовірні на території, прилеглій до західного кордону України. На Сході, Півдні та у більшості центральних областей переважатиме суха повітряна маса. У Києві вівторок буде спекотним, 30 32 градуси, вдень можливий локальний дощ із грозою. До кінця тижня спека в Україні домінуватиме і навіть посилиться. За попередніми прогнозами, дихнемо легше 16-17-го червня, тобто, спека послабне у найближчі неділю-понеділок. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика