Завтра в Україні холод, дощ та сильний вітер - «Политика» » «Новости Дня»
Forman
Опубликовано: 08:17, 18 сентября 2019
Политика / Украина

Завтра в Україні холод, дощ та сильний вітер - «Политика»

Завтра, 18 вересня, за атмосферним фронтом справді йтимуть періодичні дощі. Похолодає ще на кілька градусів. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний...
Завтра в Україні холод, дощ та сильний вітер - «Политика»
Завтра в Україні холод, дощ та сильний вітер - «Политика»

Завтра, 18 вересня, за атмосферним фронтом справді йтимуть періодичні дощі. Похолодає ще на кілька градусів.


Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко.


Проте, оскільки холодне повітря важке, буде тиснути, а Україна ще й опиниться між потужним антициклоном над Великою Британією та масштабною циклонічністю на північному сході.
Між антициклоном Hanneke та циклоном Ignaz.
І ось поки ці два поважні атмосферні джентельмени змагатимуться за зони впливу, усі, хто між ними, а це чималий шмат континентальної Європи, включно з Україною, відчуватимуть наслідки цієї боротьби - сильний, до штормового, вітер.


Тобто, головним погодним ньюсмейкером буде завтра в Україні сильний вітер.
Його західні та північно-західні пориви досягатимуть 15-22 метрів за секунду.
Будьте дуже обережними, особливо під великими деревами, білбордами, вибирайте ретельніше місце для паркування автомобіля.


Температура повітря становитиме вицвілі після нещодавнього сонця +11+15 градусів, на Півдні +15+21 градус, в Криму до +25 градусів.


У Києві середа очікується вологою, холодною та вітряною.
Пориви вітру досягатимуть сильних значень, до 15-20 метрів за секунду, похолодає до +11+13 градусів.


Щоб ми завчасно не похнюпили носа від таких новин, за попередніми прогнозами, на наступному тижні, з 23-го вересня, нас знову чекатиме чудова, сонячна та тепла, погода.


Але поки що утепляємося та кладемо в кишеню по гламурній цеглині - завтра холод, дощ та сильний вітер.






Вечірні Вісті


...

Завтра, 18 вересня, за атмосферним фронтом справді йтимуть періодичні дощі. Похолодає ще на кілька градусів. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко. Проте, оскільки холодне повітря важке, буде тиснути, а Україна ще й опиниться між потужним антициклоном над Великою Британією та масштабною циклонічністю на північному сході. Між антициклоном Hanneke та циклоном Ignaz. І ось поки ці два поважні атмосферні джентельмени змагатимуться за зони впливу, усі, хто між ними, а це чималий шмат континентальної Європи, включно з Україною, відчуватимуть наслідки цієї боротьби - сильний, до штормового, вітер. Тобто, головним погодним ньюсмейкером буде завтра в Україні сильний вітер. Його західні та північно-західні пориви досягатимуть 15-22 метрів за секунду. Будьте дуже обережними, особливо під великими деревами, білбордами, вибирайте ретельніше місце для паркування автомобіля. Температура повітря становитиме вицвілі після нещодавнього сонця 11 15 градусів, на Півдні 15 21 градус, в Криму до 25 градусів. У Києві середа очікується вологою, холодною та вітряною. Пориви вітру досягатимуть сильних значень, до 15-20 метрів за секунду, похолодає до 11 13 градусів. Щоб ми завчасно не похнюпили носа від таких новин, за попередніми прогнозами, на наступному тижні, з 23-го вересня, нас знову чекатиме чудова, сонячна та тепла, погода. Але поки що утепляємося та кладемо в кишеню по гламурній цеглині - завтра холод, дощ та сильний вітер. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика