Сергій Митрофанський став заступником Голови партії «Батьківщини» - «Происшествия» » «Новости Дня»
WifKinson
Опубликовано: 20:03, 22 мая 2019
Украина / Происшествия и криминал

Сергій Митрофанський став заступником Голови партії «Батьківщини» - «Происшествия»

Голову ГО «Батьківщина Молода» Сергія Митрофанського обрано заступником Голови партії ВО «Батьківщина». Відповідне рішення ухвалено у вівторок, 21 травня, на засіданні Політради партії. ...
Сергій Митрофанський став заступником Голови партії «Батьківщини» - «Происшествия»
Сергій Митрофанський став заступником Голови партії «Батьківщини» - «Происшествия»

Голову ГО «Батьківщина Молода» Сергія Митрофанського обрано заступником Голови партії ВО «Батьківщина».


Відповідне рішення ухвалено у вівторок, 21 травня, на засіданні Політради партії.


Як написав на своїй сторінці у Facebook Сергій Митрофанський, це для нього велика честь та ще більша відповідальність.




Він подякував Юлії Тимошенко за довіру та реальну підтримку всієї молоді в політичній силі.


«На сьогодні партія «Батьківщини», є, напевно, єдиною політичною силою на українському просторі, яка має реальні механізми політичного ліфту для молодих членів своєї партії. І моє обрання на таку високу посаду є тому підтвердженням», - зауважив новий заступник Голови партії.


Сергій Митрофанський також нагадав, що ще в 2017 році Юлією Тимошенко було підписане розпорядження, згідно з яким «по всій вертикалі члени «Батьківщини Молодої» мають можливість обіймати важливі відповідальні посади в нашій політичній структурі».



ba.org.ua


...

Голову ГО «Батьківщина Молода» Сергія Митрофанського обрано заступником Голови партії ВО «Батьківщина». Відповідне рішення ухвалено у вівторок, 21 травня, на засіданні Політради партії. Як написав на своїй сторінці у Facebook Сергій Митрофанський, це для нього велика честь та ще більша відповідальність. Він подякував Юлії Тимошенко за довіру та реальну підтримку всієї молоді в політичній силі. «На сьогодні партія «Батьківщини», є, напевно, єдиною політичною силою на українському просторі, яка має реальні механізми політичного ліфту для молодих членів своєї партії. І моє обрання на таку високу посаду є тому підтвердженням», - зауважив новий заступник Голови партії. Сергій Митрофанський також нагадав, що ще в 2017 році Юлією Тимошенко було підписане розпорядження, згідно з яким «по всій вертикалі члени «Батьківщини Молодої» мають можливість обіймати важливі відповідальні посади в нашій політичній структурі». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика