На посаду прем'єра Британії претендують вже 10 кандидатів - «Экономика» » «Новости Дня»
Mitchell
Опубликовано: 00:03, 29 мая 2019
Украина / Экономика / Финансы

На посаду прем'єра Британії претендують вже 10 кандидатів - «Экономика»

На посаду прем'єр-міністра Великої Британії претендують вже 10 кандидатів. Про це повідомляє The Sun. 27 травня в боротьбу включився міністр ЖКГ і місцевого самоврядування Кіт Малтхаус. За його словами, виборча кампанія не може будуватися навколо одних і тих осіб, які розкололи Консервативну партію за останні три роки. Він також вважає, що є новим обличчям зі свіжими ідеями з-поміж представників нового й талановитого покоління. Як повідомлялося, 24 травня прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей підтвердила, що 7 червня вона піде
На посаду прем'єра Британії претендують вже 10 кандидатів - «Экономика»
На посаду прем'єра Британії претендують вже 10 кандидатів - «Экономика»

На посаду прем'єр-міністра Великої Британії претендують вже 10 кандидатів. Про це повідомляє The Sun.


27 травня в боротьбу включився міністр ЖКГ і місцевого самоврядування Кіт Малтхаус. За його словами, виборча кампанія не може будуватися навколо одних і тих осіб, які розкололи Консервативну партію за останні три роки.


Він також вважає, що є новим обличчям зі свіжими ідеями з-поміж представників нового й талановитого покоління.


Як повідомлялося, 24 травня прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей підтвердила, що 7 червня вона піде у відставку з посади лідера партії, але продовжить роботу в якості прем'єра, поки не відбудеться конкурс на посаду лідера партії.


Процес вибору нового лідера повинен початися через тиждень після того, як Тереза Мей піде у відставку.


day.kyiv.ua


...

На посаду прем'єр-міністра Великої Британії претендують вже 10 кандидатів. Про це повідомляє The Sun. 27 травня в боротьбу включився міністр ЖКГ і місцевого самоврядування Кіт Малтхаус. За його словами, виборча кампанія не може будуватися навколо одних і тих осіб, які розкололи Консервативну партію за останні три роки. Він також вважає, що є новим обличчям зі свіжими ідеями з-поміж представників нового й талановитого покоління. Як повідомлялося, 24 травня прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей підтвердила, що 7 червня вона піде у відставку з посади лідера партії, але продовжить роботу в якості прем'єра, поки не відбудеться конкурс на посаду лідера партії. Процес вибору нового лідера повинен початися через тиждень після того, як Тереза Мей піде у відставку. day.kyiv.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика