Юлія Тимошенко: Ми не дамо закрити лікарні - «Происшествия» » «Новости Дня»
Горислава
Опубликовано: 16:11, 28 июня 2019
Украина / Происшествия и криминал

Юлія Тимошенко: Ми не дамо закрити лікарні - «Происшествия»

У новому парламенті ми домагатимемось ухвалення розроблених та підготовлених «Батьківщиною» законопроектів про запровадження страхової медицини. Адже в Конституції прописано, що кожен українець має право на медичне...
Юлія Тимошенко: Ми не дамо закрити лікарні - «Происшествия»
Юлія Тимошенко: Ми не дамо закрити лікарні - «Происшествия»

У новому парламенті ми домагатимемось ухвалення розроблених та підготовлених «Батьківщиною» законопроектів про запровадження страхової медицини. Адже в Конституції прописано, що кожен українець має право на медичне обслуговання і страхування.


Про це Юлія Тимошенко заявила під час робочої поїздки до Германівки, куди вона приїхала, щоб на власні очі побачити, що робиться з лікарнями і захистити відділення районної лікарні Обухівського району.


Лідер "Батьківщини" констатувала, що внаслідок непрофесійних дій у медичній галузі за 5 років по країні закрилися майже 500 лікарень, 32 тис. лікарів та медичних працівників звільнено.


Юлія Тимошенко запевнила, вона та її команда робитимуть усе, для того щоб в країні не закривалися медичні заклади. Так, насамперед треба запровадити медичне страхування.


Політик нагадала, що обов'язкове медичне страхування існує в більшості країн світу.


«Вона дає можливість тим, хто працює, отримувати страховку від роботодавців, а ті, хто не працює (пенсіонери, неповнолітні, безробітні) - страховка за рахунок держави», - пояснила вона.


Голова партії переконана, що якщо ми не запровадимо страхову медицину, ми постійно втрачатимемо лікарні, ФАПи і лікарів, які мають зарплату в 5-7 разів менше, ніж у Польщі, і які виїжджатимуть за кордон.




Сьогоднішня медична реформа - це не реформа, а знищення залишків медицини, переконана Юлія Тимошенко.


Зокрема, на лікарів першої ланки (сімейні) "навісили" 2 тис. пацієнтів і їм складно всіх їх обслужити, на лікарів другої ланки (спеціалізованих) не передбачено фінансування, а в третій ланці (санаторно-курортне лікування) санаторыъ перетворюють в готелі або закривають.


ba.org.ua


...

У новому парламенті ми домагатимемось ухвалення розроблених та підготовлених «Батьківщиною» законопроектів про запровадження страхової медицини. Адже в Конституції прописано, що кожен українець має право на медичне обслуговання і страхування. Про це Юлія Тимошенко заявила під час робочої поїздки до Германівки, куди вона приїхала, щоб на власні очі побачити, що робиться з лікарнями і захистити відділення районної лікарні Обухівського району. Лідер "Батьківщини" констатувала, що внаслідок непрофесійних дій у медичній галузі за 5 років по країні закрилися майже 500 лікарень, 32 тис. лікарів та медичних працівників звільнено. Юлія Тимошенко запевнила, вона та її команда робитимуть усе, для того щоб в країні не закривалися медичні заклади. Так, насамперед треба запровадити медичне страхування. Політик нагадала, що обов'язкове медичне страхування існує в більшості країн світу. «Вона дає можливість тим, хто працює, отримувати страховку від роботодавців, а ті, хто не працює (пенсіонери, неповнолітні, безробітні) - страховка за рахунок держави», - пояснила вона. Голова партії переконана, що якщо ми не запровадимо страхову медицину, ми постійно втрачатимемо лікарні, ФАПи і лікарів, які мають зарплату в 5-7 разів менше, ніж у Польщі, і які виїжджатимуть за кордон. Сьогоднішня медична реформа - це не реформа, а знищення залишків медицини, переконана Юлія Тимошенко. Зокрема, на лікарів першої ланки (сімейні) "навісили" 2 тис. пацієнтів і їм складно всіх їх обслужити, на лікарів другої ланки (спеціалізованих) не передбачено фінансування, а в третій ланці (санаторно-курортне лікування) санаторыъ перетворюють в готелі або закривають. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика