Ахтем Сеітаблаєв став членом Європейської кіноакадемії - «Культура» » «Новости Дня»
Farrell
Опубликовано: 12:02, 24 июля 2019
Украина / Культура

Ахтем Сеітаблаєв став членом Європейської кіноакадемії - «Культура»

Український актор і режисер кримськотатарського походження Ахтем Сеітаблаєв набув статусу академіка Європейської кіноакадемії. Про це повідомляється на офіційній сторінці Держкіно в Фейсбуці. ...
Ахтем Сеітаблаєв став членом Європейської кіноакадемії - «Культура»
Ахтем Сеітаблаєв став членом Європейської кіноакадемії - «Культура»

Український актор і режисер кримськотатарського походження Ахтем Сеітаблаєв набув статусу академіка Європейської кіноакадемії.


Про це повідомляється на офіційній сторінці Держкіно в Фейсбуці.


Сеітаблаєв став 42-им українським кінематографістом в рядах європейських кіноакадеміків.
Ахтем Сеітаблаєв відомий своїми режисерськими роботами над фільмами «Хайтарма», «Чужа молитва», «Кіборги» та інші. Зараз режисер працює над створенням стрічок «Захар Беркут» та «Номери». В акторському доробку Ахтема ролі у понад 25 фільмах та серіалах. З найновіших - головна роль у стрічці «Додому», яка взяла участь у конкурсній програмі 72-го Каннського міжнародного кінофестивалю та здобула Ґран-прі 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю.
Вечірні Вісті


...

Український актор і режисер кримськотатарського походження Ахтем Сеітаблаєв набув статусу академіка Європейської кіноакадемії. Про це повідомляється на офіційній сторінці Держкіно в Фейсбуці. Сеітаблаєв став 42-им українським кінематографістом в рядах європейських кіноакадеміків. Ахтем Сеітаблаєв відомий своїми режисерськими роботами над фільмами «Хайтарма», «Чужа молитва», «Кіборги» та інші. Зараз режисер працює над створенням стрічок «Захар Беркут» та «Номери». В акторському доробку Ахтема ролі у понад 25 фільмах та серіалах. З найновіших - головна роль у стрічці «Додому», яка взяла участь у конкурсній програмі 72-го Каннського міжнародного кінофестивалю та здобула Ґран-прі 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика