В Києві на Аскольдовій могилі відбудеться вручення почесної нагороди імені Марка Паславського - «Происшествия» » «Новости Дня»
Audley
Опубликовано: 12:20, 17 августа 2019
Украина / Происшествия и криминал

В Києві на Аскольдовій могилі відбудеться вручення почесної нагороди імені Марка Паславського - «Происшествия»

Цю нагороду присуджує Міжнародний благодійний фонд його імені іноземцям, які борються за незалежність української держави. Цьогоріч вона присуджена видатній Жінці - екс-президенту Литви Далі Грібаускайте...
В Києві на Аскольдовій могилі відбудеться вручення почесної нагороди імені Марка Паславського - «Происшествия»
В Києві на Аскольдовій могилі відбудеться вручення почесної нагороди імені Марка Паславського - «Происшествия»

Цю нагороду присуджує Міжнародний благодійний фонд його імені іноземцям, які борються за незалежність української держави.


Цьогоріч вона присуджена видатній Жінці - екс-президенту Литви Далі Грібаускайте за її видатну роль у долі Української держави.


Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив письменник та громадсько-політичний діяч Володимир Яворівський.


Він також зазначив, що у зв'язку з роковинами героїчної смерті Марка Паславського - українського американця, майора армії США, який загинув у Іловайську, добровольцем захищаючи Україну, Правління Фонду цьогоріч відзначило і наших співітчизників - добровольців батальйону "Айдар": Сергія Кононка (посмертно, нагороду отримає мати героя), Ігора Козубу та Наталю Фещик - волонтера, адвоката учасників АТО та ООС.


Володимир Яворівський запрошує журналістів і всіх українських патріотів на вручення почесної нагороди імені народного героя України Марка Паславського, яка відбудеться 19 серпня 2019 року о 12.00 на Аскольдовій могилі.



...

Цю нагороду присуджує Міжнародний благодійний фонд його імені іноземцям, які борються за незалежність української держави. Цьогоріч вона присуджена видатній Жінці - екс-президенту Литви Далі Грібаускайте за її видатну роль у долі Української держави. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив письменник та громадсько-політичний діяч Володимир Яворівський. Він також зазначив, що у зв'язку з роковинами героїчної смерті Марка Паславського - українського американця, майора армії США, який загинув у Іловайську, добровольцем захищаючи Україну, Правління Фонду цьогоріч відзначило і наших співітчизників - добровольців батальйону "Айдар": Сергія Кононка (посмертно, нагороду отримає мати героя), Ігора Козубу та Наталю Фещик - волонтера, адвоката учасників АТО та ООС. Володимир Яворівський запрошує журналістів і всіх українських патріотів на вручення почесної нагороди імені народного героя України Марка Паславського, яка відбудеться 19 серпня 2019 року о 12.00 на Аскольдовій могилі. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика