Ді Капріо назвав Грету Тунберг лідером нашого часу - «Культура» » «Новости Дня»
Enderson
Опубликовано: 16:33, 04 ноября 2019
Украина / Культура

Ді Капріо назвав Грету Тунберг лідером нашого часу - «Культура»

Леонардо Ді Капріо на своїй офіційній сторінці в Instagram поділився фото з 16-річною активісткою, Гретою Тунберг. Американський актор Леонардо ді Капріо зустрівся з Гретою Тунберг під час її туру по США. Про...
Ді Капріо назвав Грету Тунберг лідером нашого часу - «Культура»
Ді Капріо назвав Грету Тунберг лідером нашого часу - «Культура»

Леонардо Ді Капріо на своїй офіційній сторінці в Instagram поділився фото з 16-річною активісткою, Гретою Тунберг.


Американський актор Леонардо ді Капріо зустрівся з Гретою Тунберг під час її туру по США. Про цю зустріч він написав у своєму Instagram:


«Історія людства знає лише кілька випадків, коли в критичні моменти історії до одного самотнього голосу приєднувалися мільйони голосів. Грета Тунберг стала лідером нашого часу».


Він зазначив, що історія неодмінно оцінить, в якому стані сучасна людина передасть планету майбутнім поколінням, адже вона приймає її як належне.


«Я сподіваюся, - зазначив він, - що послання Грети стало тривожним сигналом для світових лідерів усього світу, і що часи бездіяльності минули. Завдяки Греті і іншим молодим активістам я з оптимізмом дивлюся в майбутнє», - повідомляє Dazed.


style.nv.ua



...

Леонардо Ді Капріо на своїй офіційній сторінці в Instagram поділився фото з 16-річною активісткою, Гретою Тунберг. Американський актор Леонардо ді Капріо зустрівся з Гретою Тунберг під час її туру по США. Про цю зустріч він написав у своєму Instagram: «Історія людства знає лише кілька випадків, коли в критичні моменти історії до одного самотнього голосу приєднувалися мільйони голосів. Грета Тунберг стала лідером нашого часу». Він зазначив, що історія неодмінно оцінить, в якому стані сучасна людина передасть планету майбутнім поколінням, адже вона приймає її як належне. «Я сподіваюся, - зазначив він, - що послання Грети стало тривожним сигналом для світових лідерів усього світу, і що часи бездіяльності минули. Завдяки Греті і іншим молодим активістам я з оптимізмом дивлюся в майбутнє», - повідомляє Dazed. style.nv.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика