Презентуємо трейлер стрічки «Три хреста» з Річардом Гіром та Пітером Дінклейджем в головних ролях - «Мир» » «Новости Дня»
Enderson
Опубликовано: 12:12, 27 ноября 2019
Мир / Украина

Презентуємо трейлер стрічки «Три хреста» з Річардом Гіром та Пітером Дінклейджем в головних ролях - «Мир»

Прем'єра стрічки запланована на початок 2020 року. "Три Хреста" (Three Christs) - це нова американська драма, яка знята на основі реальної історії. Події у фільмі відбуваються у одній з психіатричних лікарень...
Презентуємо трейлер стрічки «Три хреста» з Річардом Гіром та Пітером Дінклейджем в головних ролях - «Мир»
Презентуємо трейлер стрічки «Три хреста» з Річардом Гіром та Пітером Дінклейджем в головних ролях - «Мир»

Прем'єра стрічки запланована на початок 2020 року.


"Три Хреста" (Three Christs) - це нова американська драма, яка знята на основі реальної історії.


Події у фільмі відбуваються у одній з психіатричних лікарень у 1959 році. Туди приїхав доктор Алан Стоун, щоб на практиці перевірити свій новий спосіб лікування шизофренії. Але його пацієнтами стають - найособливіші. Доктор матиме справу з трьома чоловіками, які впевнені, що кожен з них - Ісус Христос.


Вперше фільм презентували в 2017 році на кінофестивалі у Торонто, пише Yabl. І тільки зараз його пустять у загальний прокат.


Головні ролі у фільмі зіграли: Річард Гір, Пітер Дінклейдж (Тиріон Ланністер з "Гри престолів"), Бредлі Вітфорд та інші.




iod.media



...

Прем'єра стрічки запланована на початок 2020 року. "Три Хреста" (Three Christs) - це нова американська драма, яка знята на основі реальної історії. Події у фільмі відбуваються у одній з психіатричних лікарень у 1959 році. Туди приїхав доктор Алан Стоун, щоб на практиці перевірити свій новий спосіб лікування шизофренії. Але його пацієнтами стають - найособливіші. Доктор матиме справу з трьома чоловіками, які впевнені, що кожен з них - Ісус Христос. Вперше фільм презентували в 2017 році на кінофестивалі у Торонто, пише Yabl. І тільки зараз його пустять у загальний прокат. Головні ролі у фільмі зіграли: Річард Гір, Пітер Дінклейдж (Тиріон Ланністер з "Гри престолів"), Бредлі Вітфорд та інші. iod.media .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика