Жодна, партія, окрім “Батьківщини”, не має програми розвитку країни, - Вадим Івченко (відео) - «Политика» » «Новости Дня»
Лука
Опубликовано: 12:02, 24 мая 2019
Политика / Украина

Жодна, партія, окрім “Батьківщини”, не має програми розвитку країни, - Вадим Івченко (відео) - «Политика»

Після інавгурації нового президента та розпуску Верховної Ради цілком імовірно було чекати на появу свіжих рейтингів партій, які, можливо, братимуть участь у виборчих перегонах. Хоча аналізувати...
Жодна, партія, окрім “Батьківщини”, не має програми розвитку країни, - Вадим Івченко (відео) - «Политика»
Жодна, партія, окрім “Батьківщини”, не має програми розвитку країни, - Вадим Івченко (відео) - «Политика»

Після інавгурації нового президента та розпуску Верховної Ради цілком імовірно було чекати на появу свіжих рейтингів партій, які, можливо, братимуть участь у виборчих перегонах.


Хоча аналізувати їх потрібно з огляду на те, що після першого туру виборів, для всіх політичних сил, окрім двох, в медійному просторі Україні відбувалось затишшя. Результатом цього стало цілком прогнозоване зниження рейтингів. До того ж, продовжується, хоча і більш стримано, компанія на дискредитацію найближчих опонентів Порошенка. А якщо згадати який водоспад бруду було вилито під час президентських перегонів на "Батьківщину"...


Отже запитання - чи відображають ці рейтинги реальну картину проходження політичних сил в парламент? На мою думку - навряд!


Жодна з політичних сил не представила своїх депутатів в списку. Реально обирати партію представників якої люди в очі не бачили?


Жодна, окрім "Батьківщини", не має програми розвитку країни яка своїми пріоритетами визначила енергетичну незалежність, зниження тарифів, захист рідної землі, збільшення пенсій.




Вадим Івченко


...

Після інавгурації нового президента та розпуску Верховної Ради цілком імовірно було чекати на появу свіжих рейтингів партій, які, можливо, братимуть участь у виборчих перегонах. Хоча аналізувати їх потрібно з огляду на те, що після першого туру виборів, для всіх політичних сил, окрім двох, в медійному просторі Україні відбувалось затишшя. Результатом цього стало цілком прогнозоване зниження рейтингів. До того ж, продовжується, хоча і більш стримано, компанія на дискредитацію найближчих опонентів Порошенка. А якщо згадати який водоспад бруду було вилито під час президентських перегонів на "Батьківщину". Отже запитання - чи відображають ці рейтинги реальну картину проходження політичних сил в парламент? На мою думку - навряд! Жодна з політичних сил не представила своїх депутатів в списку. Реально обирати партію представників якої люди в очі не бачили? Жодна, окрім "Батьківщини", не має програми розвитку країни яка своїми пріоритетами визначила енергетичну незалежність, зниження тарифів, захист рідної землі, збільшення пенсій. Вадим Івченко .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика