Вадим Івченко: Ми маємо негайно проголосувати за дату інавгурації, щоб розпочати зміни в країні - «Автоновости» » «Новости Дня»
Peterson
Опубликовано: 12:08, 15 мая 2019
Украина / Авто

Вадим Івченко: Ми маємо негайно проголосувати за дату інавгурації, щоб розпочати зміни в країні - «Автоновости»

«Батьківщина» закликає Верховну Раду проголосувати за дату інавгурації, яку пропонує новий президент. Це потрібно для того, щоб отримати новий порядок денний і якнайшвидше розпочати зміни, яких вимагали 75% українців,...
Вадим Івченко: Ми маємо негайно проголосувати за дату інавгурації, щоб розпочати зміни в країні - «Автоновости»
Вадим Івченко: Ми маємо негайно проголосувати за дату інавгурації, щоб розпочати зміни в країні - «Автоновости»

«Батьківщина» закликає Верховну Раду проголосувати за дату інавгурації, яку пропонує новий президент. Це потрібно для того, щоб отримати новий порядок денний і якнайшвидше розпочати зміни, яких вимагали 75% українців, обравши президентом Володимира Зеленського.


Про це з трибуни Верховної Ради заявив народний депутат фракції Вадим Івченко.


«Країна чекає на зміни. Нинішня команда Порошенка провалила кредит довіри, який отримала у 2014 році. Якщо запитати аграрія та селянина, чи краще їм стало жити, отримаєте однозначну відповідь - ні. Таку ж відповідь отримаєте від працівників кожної галузі щодо реформ», - зазначив політик.


Зокрема, представник «Батьківщини» нагадав, які саме «покращення» були запропоновані аграрній галузі за 5 минулих років.


«2015 рік - коаліція скасувала спеціальний режим оподаткування для аграріїв, вимила з галузі 26 млрд грн. Найвдаліша, за версією уряду, реформа - децентралізація - підняла базовий податок в селі у 39 разів! 2016 рік - половину з 4 мільярдів так званої квазіаккумуляції віддали двом великим аграрним олігархам країни. 2018 рік - 2,3 млрд грн виділених коштів не дійшли до фермера, тому що коаліція вирішила перерозподілити ці гроші на інші цілі. Вже не кажу про тотальну корупцію в Держгеокадастрі. Кожен хто стикається з земельними відносинами чітко розуміє, які відкати панують при оформленні земельних ділянок», - обурюється парламентарій.


Вадим Івченко переконаний, країні потрібен новий порядок денний, а українці чекають на зміни зокрема і в уряді.


ba.org.ua


...

«Батьківщина» закликає Верховну Раду проголосувати за дату інавгурації, яку пропонує новий президент. Це потрібно для того, щоб отримати новий порядок денний і якнайшвидше розпочати зміни, яких вимагали 75% українців, обравши президентом Володимира Зеленського. Про це з трибуни Верховної Ради заявив народний депутат фракції Вадим Івченко. «Країна чекає на зміни. Нинішня команда Порошенка провалила кредит довіри, який отримала у 2014 році. Якщо запитати аграрія та селянина, чи краще їм стало жити, отримаєте однозначну відповідь - ні. Таку ж відповідь отримаєте від працівників кожної галузі щодо реформ», - зазначив політик. Зокрема, представник «Батьківщини» нагадав, які саме «покращення» були запропоновані аграрній галузі за 5 минулих років. «2015 рік - коаліція скасувала спеціальний режим оподаткування для аграріїв, вимила з галузі 26 млрд грн. Найвдаліша, за версією уряду, реформа - децентралізація - підняла базовий податок в селі у 39 разів! 2016 рік - половину з 4 мільярдів так званої квазіаккумуляції віддали двом великим аграрним олігархам країни. 2018 рік - 2,3 млрд грн виділених коштів не дійшли до фермера, тому що коаліція вирішила перерозподілити ці гроші на інші цілі. Вже не кажу про тотальну корупцію в Держгеокадастрі. Кожен хто стикається з земельними відносинами чітко розуміє, які відкати панують при оформленні земельних ділянок», - обурюється парламентарій. Вадим Івченко переконаний, країні потрібен новий порядок денний, а українці чекають на зміни зокрема і в уряді. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика