Політолог: «Новий курс» може розпочати справжні зміни в Україні - «Происшествия» » «Новости Дня»
Герасим
Опубликовано: 16:16, 20 мая 2019
Украина / Происшествия и криминал

Політолог: «Новий курс» може розпочати справжні зміни в Україні - «Происшествия»

Політичний консультант, голова аналітичного центру ІНПОЛІТ Сергій Биков в коментарі «ВВ» розповів, що і дея сформувати нову більшість та новий перехідний уряд, яку першою висловила...
Політолог: «Новий курс» може розпочати справжні зміни в Україні - «Происшествия»
Політолог: «Новий курс» може розпочати справжні зміни в Україні - «Происшествия»

Політичний консультант, голова аналітичного центру ІНПОЛІТ Сергій Биков в коментарі «ВВ» розповів, що ідея сформувати нову більшість та новий перехідний уряд, яку першою висловила Юлія Тимошенко, абсолютно природна:


«Ця ідея вмотивована інтересами держави. Бо ж, погодьтеся, зараз лідер «Батьківщини» могла б спокійно зайняти позицію сильного опозиціонера. Та нині перед країною стоять серйозні виклики. Зокрема, цього року ми маємо розрахуватися за зовнішніми боргами. І щоб усе пройшло гладко, потрібен якісний склад уряду та ефективний прем'єр. Бо ж президент за законом не може втручатися в роботу Кабміну. Саме тому треба формувати нову коаліцію і перезавантажувати уряд, щоб шукати шляхи вирішення тих проблем, які нині є на порядку денному.


Як домовитися депутатам у цій складній ситуації? Насправді є дуже багато варіантів того, з яких складових зварити коаліційний борщ. Та на мою думку, саме Юлія Тимошенко могла би стати архітектором нової коаліції та претендувати на пост прем'єра. Так, фракція в парламенті у неї невелика, але вона має талант переговірника, й могла би знайти баланс сил. Та найголовніше, що вона має досвід державного управління, вміє розмовляти з МВФ, розуміється на газових питаннях, а також у Тимошенко є покроковий план виходу країни з кризи - «Новий курс», над яким працювала ціла плеяда фахівців у різних галузях. І саме цей план дій може розпочати справжні зміни в Україні. А українці на виборах якраз і сказали, що хочуть змін», - завершив експерт.



«Вечірні Вісті»


...

Політичний консультант, голова аналітичного центру ІНПОЛІТ Сергій Биков в коментарі «ВВ» розповів, що і дея сформувати нову більшість та новий перехідний уряд, яку першою висловила Юлія Тимошенко, абсолютно природна: «Ця ідея вмотивована інтересами держави. Бо ж, погодьтеся, зараз лідер «Батьківщини» могла б спокійно зайняти позицію сильного опозиціонера. Та нині перед країною стоять серйозні виклики. Зокрема, цього року ми маємо розрахуватися за зовнішніми боргами. І щоб усе пройшло гладко, потрібен якісний склад уряду та ефективний прем'єр. Бо ж президент за законом не може втручатися в роботу Кабміну. Саме тому треба формувати нову коаліцію і перезавантажувати уряд, щоб шукати шляхи вирішення тих проблем, які нині є на порядку денному. Як домовитися депутатам у цій складній ситуації? Насправді є дуже багато варіантів того, з яких складових зварити коаліційний борщ. Та на мою думку, саме Юлія Тимошенко могла би стати архітектором нової коаліції та претендувати на пост прем'єра. Так, фракція в парламенті у неї невелика, але вона має талант переговірника, й могла би знайти баланс сил. Та найголовніше, що вона має досвід державного управління, вміє розмовляти з МВФ, розуміється на газових питаннях, а також у Тимошенко є покроковий план виходу країни з кризи - «Новий курс», над яким працювала ціла плеяда фахівців у різних галузях. І саме цей план дій може розпочати справжні зміни в Україні. А українці на виборах якраз і сказали, що хочуть змін», - завершив експерт. «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика