Завтра в більшості областей України пройдуть дощі, - синоптик - «Культура» » «Новости Дня»
Борислава
Опубликовано: 00:17, 10 июля 2019
Украина / Культура

Завтра в більшості областей України пройдуть дощі, - синоптик - «Культура»

Холод не лише триватиме найближчим часом в Україні, а й ще більше підсинить наші ранкові та вечірні носи. Н айближчої ночі температура повітря у більшості областей України опуститься...
Завтра в більшості областей України пройдуть дощі, - синоптик - «Культура»
Завтра в більшості областей України пройдуть дощі, - синоптик - «Культура»

Холод не лише триватиме найближчим часом в Україні, а й ще більше підсинить наші ранкові та вечірні носи. Найближчої ночі температура повітря у більшості областей України опуститься до +7+14 градусів.


Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко.


Вдень потепліє, звичайно. Очікується +17+24 градуси. У південній частині 10 липня буде +12+16 градусів, вдень +23+26 градусів.


Дощі в більшості областей України пройдуть разом із атмосферними фронтами північно-східного циклону з дивним ім'ям Pirmin.
А ось вплив навіть аж такого далекого атлантичного антициклону Winnie, та й ім'я у нього якесь симпатичніше, зумовить переважно суху погоду у нашій південній частині та на південному сході.


На Заході та Півночі завтра - поривчастий вітер.


У Києві у середу, 10 липня, очікується періодичний дощ, часом рвучкий західний вітер, вночі +12+14 градусів, вдень близько +20 градусів.


Ця практично вереснева свіжість серед липня ще потриває довгенько в Україні, на спеку не розраховуйте, одягайтеся і живіть згідно прогнозу погоди, самої погоди і ваших смаків.


Усі так нарікали на літню спеку, що вона надулася і пішла. Кажуть, що не треба озвучувати свої бажання, а то вони можуть здійснитися.
Але тепліша погода ще, звичайно, буде. Адже ж - літо!






Вечірні Вісті


...

Холод не лише триватиме найближчим часом в Україні, а й ще більше підсинить наші ранкові та вечірні носи. Н айближчої ночі температура повітря у більшості областей України опуститься до 7 14 градусів. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко. Вдень потепліє, звичайно. Очікується 17 24 градуси. У південній частині 10 липня буде 12 16 градусів, вдень 23 26 градусів. Дощі в більшості областей України пройдуть разом із атмосферними фронтами північно-східного циклону з дивним ім'ям Pirmin. А ось вплив навіть аж такого далекого атлантичного антициклону Winnie, та й ім'я у нього якесь симпатичніше, зумовить переважно суху погоду у нашій південній частині та на південному сході. На Заході та Півночі завтра - поривчастий вітер. У Києві у середу, 10 липня, очікується періодичний дощ, часом рвучкий західний вітер, вночі 12 14 градусів, вдень близько 20 градусів. Ця практично вереснева свіжість серед липня ще потриває довгенько в Україні, на спеку не розраховуйте, одягайтеся і живіть згідно прогнозу погоди, самої погоди і ваших смаків. Усі так нарікали на літню спеку, що вона надулася і пішла. Кажуть, що не треба озвучувати свої бажання, а то вони можуть здійснитися. Але тепліша погода ще, звичайно, буде. Адже ж - літо! Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика