Олег Постернак: Порошенко зруйнував образ переможця - «Экономика» » «Новости Дня»
Anderson
Опубликовано: 20:42, 23 июля 2019
Украина / Экономика / Финансы

Олег Постернак: Порошенко зруйнував образ переможця - «Экономика»

Кандидат історичних наук, політтехнолог, керівник «Центру політичної розвідки» пояснив на своїй сторінці у Фейсбуці, чому на Західній Україні, особливо на Львівщині, погано голосують. «Зовсім не виключно через недільні служби, гастарбайтерів, студентів, відпочиваючих і дачників. Хоча це впливає на загальну явку в цьому поясі. Причина сидить набагато глибше. В агонії другого туру виборець Порошенка був мотивований азартом боротьби. Він відчував себе зобов'язаним прийти і проголосувати за свого кумира. Мобілізація була оскаженілою і
Олег Постернак: Порошенко зруйнував образ переможця - «Экономика»
Олег Постернак: Порошенко зруйнував образ переможця - «Экономика»

Кандидат історичних наук, політтехнолог, керівник «Центру політичної розвідки» пояснив на своїй сторінці у Фейсбуці, чому на Західній Україні, особливо на Львівщині, погано голосують.


«Зовсім не виключно через недільні служби, гастарбайтерів, студентів, відпочиваючих і дачників. Хоча це впливає на загальну явку в цьому поясі.


Причина сидить набагато глибше. В агонії другого туру виборець Порошенка був мотивований азартом боротьби. Він відчував себе зобов'язаним прийти і проголосувати за свого кумира. Мобілізація була оскаженілою і максимальною. 25% - це хороший ривок. Але потім його перетворили на понти і нескромні гордощі.


А потім прийшло розуміння, що Порошенко ганебно програв акторові й коміку. Як програє твоя ставка, твоя футбольна команда, твій лідер. Зеленський виявився колоритнішим, успішнішим, удачливішим.


У свідомості обережно оселилася думка про помилковий вибір. Все це призвело до феномену «посттравматичного уникнення». Через те, що твій герой програв (а разом з ним і ти), ти мстишся уникненням участі у виборах надалі.


Порошенко повернувся до свого ядра, втративши величезну масу рекрутованих раніше прихильників після руйнування образу переможця. І це перше спостереження парламентської кампанії».



«Вечірні Вісті»


...

Кандидат історичних наук, політтехнолог, керівник «Центру політичної розвідки» пояснив на своїй сторінці у Фейсбуці, чому на Західній Україні, особливо на Львівщині, погано голосують. «Зовсім не виключно через недільні служби, гастарбайтерів, студентів, відпочиваючих і дачників. Хоча це впливає на загальну явку в цьому поясі. Причина сидить набагато глибше. В агонії другого туру виборець Порошенка був мотивований азартом боротьби. Він відчував себе зобов'язаним прийти і проголосувати за свого кумира. Мобілізація була оскаженілою і максимальною. 25% - це хороший ривок. Але потім його перетворили на понти і нескромні гордощі. А потім прийшло розуміння, що Порошенко ганебно програв акторові й коміку. Як програє твоя ставка, твоя футбольна команда, твій лідер. Зеленський виявився колоритнішим, успішнішим, удачливішим. У свідомості обережно оселилася думка про помилковий вибір. Все це призвело до феномену «посттравматичного уникнення». Через те, що твій герой програв (а разом з ним і ти), ти мстишся уникненням участі у виборах надалі. Порошенко повернувся до свого ядра, втративши величезну масу рекрутованих раніше прихильників після руйнування образу переможця. І це перше спостереження парламентської кампанії». «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика