Сергій Власенко: Ухвалення Виборчого кодексу свідомо затягується - «Общество» » «Новости Дня»
Марианна
Опубликовано: 12:54, 20 июня 2019
Общество / Украина

Сергій Власенко: Ухвалення Виборчого кодексу свідомо затягується - «Общество»

У парламенті свідомо затягується розгляд Виборчого кодексу, а під гарною обгорткою «відкриті списки» можуть протягнути мажоритарну систему виборів. Про це заявив заступник...
Сергій Власенко: Ухвалення Виборчого кодексу свідомо затягується - «Общество»
Сергій Власенко: Ухвалення Виборчого кодексу свідомо затягується - «Общество»

У парламенті свідомо затягується розгляд Виборчого кодексу, а під гарною обгорткою «відкриті списки» можуть протягнути мажоритарну систему виборів.


Про це заявив заступник Голови партії «Батьківщина» Сергій Власенко в кулуарах ВРУ.


Він зауважив, що профільний комітет Верховної Ради не визначився зі ставленням до депутатських поправок, яких близько 4 тисяч.


«Уперше представник профільного комітету коментує з трибуни кожну поправку. Вперше комітет не визначився щодо поправок. Все це свідчить про свідоме затягування процесу ухвалення Виборчого кодексу», - наголосив політик.


Представник «Батьківщини» також звернув увагу на те, що «під гарною обгорткою, яка називається «відкриті списки», людям пхають всякий непотріб».


«Поправки, внесені до Кодексу, можуть залишити як повну мажоритарку, так і пропорційну систему. І в залежності від того, які з поправок будуть в кінцевому результаті проголосовані, ми фактично і отримаємо виборчу систему. Це може бути як чиста мажоритарка, яка гарно називатиметься «відкритими списками», або пропорційна система», - пояснив Сергій Власенко.


За його словами, фракція визначиться з голосуванням за Виборчий кодекс, коли буде зрозуміло, які саме поправки проголосовані.


«Людей зазомбували словосполученням «відкриті списки, але ніхто не розуміє, що це насправді означає. У цій каденції парламенту відбувається певна профанація, коли професійну дискусію підміняють політичними гаслами», - підсумував представник «Батьківщини».


ba.org.ua


...

У парламенті свідомо затягується розгляд Виборчого кодексу, а під гарною обгорткою «відкриті списки» можуть протягнути мажоритарну систему виборів. Про це заявив заступник Голови партії «Батьківщина» Сергій Власенко в кулуарах ВРУ. Він зауважив, що профільний комітет Верховної Ради не визначився зі ставленням до депутатських поправок, яких близько 4 тисяч. «Уперше представник профільного комітету коментує з трибуни кожну поправку. Вперше комітет не визначився щодо поправок. Все це свідчить про свідоме затягування процесу ухвалення Виборчого кодексу», - наголосив політик. Представник «Батьківщини» також звернув увагу на те, що «під гарною обгорткою, яка називається «відкриті списки», людям пхають всякий непотріб». «Поправки, внесені до Кодексу, можуть залишити як повну мажоритарку, так і пропорційну систему. І в залежності від того, які з поправок будуть в кінцевому результаті проголосовані, ми фактично і отримаємо виборчу систему. Це може бути як чиста мажоритарка, яка гарно називатиметься «відкритими списками», або пропорційна система», - пояснив Сергій Власенко. За його словами, фракція визначиться з голосуванням за Виборчий кодекс, коли буде зрозуміло, які саме поправки проголосовані. «Людей зазомбували словосполученням «відкриті списки, але ніхто не розуміє, що це насправді означає. У цій каденції парламенту відбувається певна профанація, коли професійну дискусію підміняють політичними гаслами», - підсумував представник «Батьківщини». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика