Юрій Одарченко: «Батьківщина» послідовно бореться з олігархами - «Культура» » «Новости Дня»
Артемий
Опубликовано: 16:09, 14 июня 2019
Украина / Культура

Юрій Одарченко: «Батьківщина» послідовно бореться з олігархами - «Культура»

«Батьківщина» на чолі з її лідером Юлією Тимошенко ведуть послідовну боротьбу проти впливу олігархів на прийняття важливих рішень на користь українців. Про це заявив народний...
Юрій Одарченко: «Батьківщина» послідовно бореться з олігархами - «Культура»
Юрій Одарченко: «Батьківщина» послідовно бореться з олігархами - «Культура»

«Батьківщина» на чолі з її лідером Юлією Тимошенко ведуть послідовну боротьбу проти впливу олігархів на прийняття важливих рішень на користь українців.


Про це заявив народний депутат від фракції Юрій Одарченко, коментуючи ініціативу ухвалити закон проти олігархів.


«Протягом багатьох років ми як політична партія ведемо послідовну боротьбу проти олігархів. Ми подали до Верховної Ради закон про деофшоризацію, тому що зараз в Україні створені всі умови для того, аби українські капітали виводились за межі держави. І це ще більший злочин, ніж корупція сама по собі», - сказав Юрій Одарченко.


Парламентарій також розповів, що фракція «Батьківщина» вносила на розгляд народних депутатів закон про детінізацію економіки, оскільки майже вся українська економіка працює у тіні.


Юрій Одарченко також нагадав, що в свій час за послідовну боротьбу проти олігархічних кланів Юлія Тимошенко потрапляла до в'язниці.


«Юлія Тимошенко була у в'язниці три роки, оскільки вона виступила проти газових оборудок в «Росукренерго». І це була дуже серйозна боротьба», - розповів народний депутат.


Представник «Батьківщини» переконаний, що для того, аби боротися з впливом олігархів, необхідно ухвалити низку законів, зокрема про деофшоризацію, про детінізацію економіки, про Антимонопольний комітет, якому надати більш жорсткі повноваження.


ba.org.ua


...

«Батьківщина» на чолі з її лідером Юлією Тимошенко ведуть послідовну боротьбу проти впливу олігархів на прийняття важливих рішень на користь українців. Про це заявив народний депутат від фракції Юрій Одарченко, коментуючи ініціативу ухвалити закон проти олігархів. «Протягом багатьох років ми як політична партія ведемо послідовну боротьбу проти олігархів. Ми подали до Верховної Ради закон про деофшоризацію, тому що зараз в Україні створені всі умови для того, аби українські капітали виводились за межі держави. І це ще більший злочин, ніж корупція сама по собі», - сказав Юрій Одарченко. Парламентарій також розповів, що фракція «Батьківщина» вносила на розгляд народних депутатів закон про детінізацію економіки, оскільки майже вся українська економіка працює у тіні. Юрій Одарченко також нагадав, що в свій час за послідовну боротьбу проти олігархічних кланів Юлія Тимошенко потрапляла до в'язниці. «Юлія Тимошенко була у в'язниці три роки, оскільки вона виступила проти газових оборудок в «Росукренерго». І це була дуже серйозна боротьба», - розповів народний депутат. Представник «Батьківщини» переконаний, що для того, аби боротися з впливом олігархів, необхідно ухвалити низку законів, зокрема про деофшоризацію, про детінізацію економіки, про Антимонопольний комітет, якому надати більш жорсткі повноваження. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика