Андрій Ніколаєнко: «Батьківщини» готова об’єднуватись заради розвитку держави - «Культура» » «Новости Дня»
Андрон
Опубликовано: 16:10, 17 июля 2019
Украина / Культура

Андрій Ніколаєнко: «Батьківщини» готова об’єднуватись заради розвитку держави - «Культура»

«Батьківщина» готова входити до складу коаліції, якщо об'єднання відбудеться навколо ефективної економічної платформи розвитку України. Про це заявив у студії каналу «НАШ» лідер політичної партії «Основа» Андрій Ніколаєнко. «Ми маємо пам'ятати, що головна компетенція президента - це, здебільшого, зовнішня політика. Натомість, пріоритетне завдання парламенту полягає в тому, щоб сформувати коаліцію і новий уряд, який відповідатиме за економічний добробут громадян. За те, якими будуть тарифи, якими будуть податки, що буде з землею і,
Андрій Ніколаєнко: «Батьківщини» готова об’єднуватись заради розвитку держави - «Культура»
Андрій Ніколаєнко: «Батьківщини» готова об’єднуватись заради розвитку держави - «Культура»

«Батьківщина» готова входити до складу коаліції, якщо об'єднання відбудеться навколо ефективної економічної платформи розвитку України.


Про це заявив у студії каналу «НАШ» лідер політичної партії «Основа» Андрій Ніколаєнко.


«Ми маємо пам'ятати, що головна компетенція президента - це, здебільшого, зовнішня політика. Натомість, пріоритетне завдання парламенту полягає в тому, щоб сформувати коаліцію і новий уряд, який відповідатиме за економічний добробут громадян. За те, якими будуть тарифи, якими будуть податки, що буде з землею і, врешті-решт, за те, що буде в холодильнику в кожного українця», - сказав він.


Водночас політик зазначив, що питання посад ніколи не було головним для «Батьківщини». Більш важливо те, заради чого об'єднуватись.


«Ми не підемо на об'єднання під порожні обіцянки», - наголосив Андрій Ніколаєнко.


Він додав також, що саме на парламентських виборах українці будуть обирати наступного прем'єра.


«Враховуючи певний брак досвіду у чинного президента, потрібно зважити, чи може держава собі дозволити ще й недосвідченого прем'єра і такий же склад Кабміну. Тому, при всій повазі до молодої політичної сили, потрібно, щоб юність, азарт і бажання щось змінити йшли поруч з компетентністю та досвідом», - відзначив він.



ba.org.ua



...

«Батьківщина» готова входити до складу коаліції, якщо об'єднання відбудеться навколо ефективної економічної платформи розвитку України. Про це заявив у студії каналу «НАШ» лідер політичної партії «Основа» Андрій Ніколаєнко. «Ми маємо пам'ятати, що головна компетенція президента - це, здебільшого, зовнішня політика. Натомість, пріоритетне завдання парламенту полягає в тому, щоб сформувати коаліцію і новий уряд, який відповідатиме за економічний добробут громадян. За те, якими будуть тарифи, якими будуть податки, що буде з землею і, врешті-решт, за те, що буде в холодильнику в кожного українця», - сказав він. Водночас політик зазначив, що питання посад ніколи не було головним для «Батьківщини». Більш важливо те, заради чого об'єднуватись. «Ми не підемо на об'єднання під порожні обіцянки», - наголосив Андрій Ніколаєнко. Він додав також, що саме на парламентських виборах українці будуть обирати наступного прем'єра. «Враховуючи певний брак досвіду у чинного президента, потрібно зважити, чи може держава собі дозволити ще й недосвідченого прем'єра і такий же склад Кабміну. Тому, при всій повазі до молодої політичної сили, потрібно, щоб юність, азарт і бажання щось змінити йшли поруч з компетентністю та досвідом», - відзначив він. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика